Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea despre Codul Fiscal: Am considerat ca e bine sa ne mai acordam cateva zile, sa luam o decizie in deplina cunostinta de cauza. / Despre Victor Ponta: Prietenul meu, camaradul meu, colegul meu. Are toata sustinerea partidului

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea despre Codul Fiscal: Am considerat ca e bine sa ne mai acordam cateva zile, sa luam o decizie in deplina cunostinta de cauza. / Despre Victor Ponta: Prietenul meu, camaradul meu, colegul meu. Are toata sustinerea partidului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca Eu am incredere foarte mare in Victor Ponta. Este prietenul meu, camaradul meu, colegul meu, are toata sustinerea partidului. Dragnea a adaugat ca Este mai putin important daca PSD e la putere sau in opozitie, dar importanta unui partid la guvernare o da ceea ce reuseste sa faca. In legatura cu noul Cod Fiscal si cu amanarea dezbaterii de azi din Parlament, Liviu Dragnea a explicat ca Am considerat ca e bine si pentru noi cei din coalitie, si pentru cei din opozitie, sa ne mai acordam cateva zile, pentru a lua o decizie in deplina cunostinta de cauza. Dragnea a mai precizat ca atat el, cat si Victor Ponta i-au cerut ministrului Finantelor sa faca o analiza, sa vedem daca temerile presedintelui privind Codul Fiscal au temei. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre Codul Fiscal: Este important sa ne mai luam cateva zile sa ne mai uitam pe cifre. Joi o sa avem un vot in deplina cunostinta de cauza (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca discutia pe tema Codului Fiscal intre liderii politici va avea loc joi de la ora 10. Acesta a precizat ca a stabilit cu opozitia data si ora.

Liviu Dragnea, despre negocierile privind Codul fiscal: Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambat ca in urma negocierilor referitoare la noul Cod fiscal nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere, informeaza Agerpres. Nu s-a ajuns la o.

Liviu Dragnea ii ia Codul Fiscal din brate lui Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, vrea ca partidul sa-si asume modificarile la noul Cod Fiscal, nu Guvernul. Dragnea si-ar putea gasi un aliat-surpriza: Calin Popescu Tariceanu.

Liviu Dragnea, despre negocierile pe marginea noului Cod fiscal

Liviu Dragnea a vorbit, in cadrul Editiei Speciale de luni seara, de la Antena 3, despre negocierile politice pe marginea noului Cod Fiscal. Nu cumva o parte din masurile din noul Cod fiscal sau toate masurile, tot.

Liviu Dragnea, despre negocierile privind noul Cod Fiscal: Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Sulina, cu ocazia unui forum al tinerilor social-democrati, ca in privinta proiectului noului Cod Fiscal stadiul negocierilor intre partide este in continuare la nivelul propunerilor, nu la cel al unei solutii, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea, despre Legea votului prin corespondenta: Valeriu Zgonea a fost mandatat sa elaboreze un set de principii pe care sa le inainteze AEP, care sa transmita partidelor un proiect

Presedidintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca social-democratii l-au mandatat pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa elaboreze un set de principii privind votul prin.

Liviu Dragnea, despre negocierile privind noul Cod Fiscal : Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere

Presedintele interimar al PSD a declarat azi, la Sulina, cu ocazia unui forum al tinerilor social-democrati, ca in privinta proiectului noului Cod Fiscal stadiul negocierilor intre partide este la nivelul propunerilor, nu al unei solutii, relateaza Agerpres. Oficialul a fost intrebat de solutia la care se ajunsese joi, in urma negocierilor intre partide.

Liviu Dragnea: Joi, la 10:00, intalnire pe Codul Fiscal. Ce a spus despre alegerile prezidentiale si europarlamentare

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la sediul partidului, ca intalnirea dintre liderii Coalitiei si liderii Opozitiei pe tema modificarilor la Codul Fiscal, va avea loc, joi, la ora 10:00.

Anunt surprinzator al lui Liviu Dragnea, care amana soarta Codului Fiscal pana in septembrie: Propunem pentru joi o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pe Codul Fiscal pentru o decizie politica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca propune pentru joi, 27 august, o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pentru o decizie politica finala privind Codul Fiscal. Dragnea a mai spus ca asteapta ca o decizie politica finala si un vot final pe Codul Fiscal sa fie date in sesiunea ordinara a Parlamentului, ceea ce inseamna aminarea votului pentru luna septembrie.

Liviu Dragnea sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat. Deocamdata nu s-a gasit o solutie care sa fie adoptata de parlament, spune Dragnea. Nu s-a ajuns la o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )