Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre demisia ceruta de Tudose: Daca deranjez, ma evapor (FOTO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre demisia ceruta de Tudose: Daca deranjez, ma evapor (FOTO)

Liviu Dragnea a negat intr-o declaratie de presa tinuta marti informatiile lansate in spatiul public de catre sociologul Marius Pieleanu care a afirmat ca premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut sa. continuă pe B1

Liviu Dragnea despre informatia ca Mihai Tudose i-ar fi cerut demisia: O minciuna si o prostie

Liderul social-democratilor Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a catalogat marti drept o minciuna si o prostie informatia conform careia, in sedinta Comitetului Executiv.

Dragnea, despre desemnarea noilor ministri: Chiar nu am avut emotii/ Despre informatia ca Tudose i-ar fi cerut demisia: O minciuna si o prostie

Presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut ca nu a avut emotii in privinta desemnarii de catre seful statului a noilor ministri in Guvern si a reafirmat ca nu va participa la ceremonia de investitura a acestora de la palatul Cotroceni, in calitatea sa de presedinte al Camerei Deputatilor.

Dragnea, despre votul in cazul Rovanei Plumb: Este o expresie ca oportunitatea apartine decidentilor/ In 2015, Dragnea spunea ca i se face rau fizic sa decida destinul unui om

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti, legat de votul impotriva urmaririi penale a Rovanei Plumb, ca acesta este o expresie a faptului ca oportunitatea apartine decidentilor, mentionand ca el vota tot impotriva si daca era vorba despre un parlamentar al Opozitiei aflat in aceeasi situatie, potrivit Agerpres. In noiembrie 2015 insa, in contextul votului din Senat privindu-l pe fostul senator Dan Sova, atunci cand a vorbit despre eliminarea imunitatilor din Constitutie, Dragnea spunea ca ii face rau fizic sa decida asupra destinului om, nefiind judecator.

Dragnea, despre sesizarea Curtea Constitutionala, in cazul Belina: Proiectul sesizarii e gata, o sa dicutam si miercuri in coalitie/ Tariceanu: Astept analiza expertilor din Senat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca este finlizat proiectul sesizarii Curtii Constitutionale CCR) cu privire la un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina. Dragnea a spus ca forma finala a sesizarii va fi gata cel tarziu maine si ca ea va fi discutata inclusiv in sedinta coalitiei. Pe de alta parte, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca asteapta de la expertii din Senat concluziile in ceea ce priveste oportunitatea acestei sesizari si a refuzat sa raspunda daca este de acord sau nu sa fie el cel care depune sesizarea.

Liviu Dragnea accepta inlocuirea sefului ANCOM. Decizia ar putea fi luata miercuri. Postul i-ar putea reveni lui Grindeanu

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca este de acord cu revocarea sefului ANCOM, el precizand ca va propune colegilor din Birourilor Permanente ca propunerea de revocare sa fie discutata miercuri, in plenul reunit, daca va veni solicitarea din partea comisiilor economice.

Liviu Dragnea nu neaga varianta ca Sorin Grindeanu sa preia sefia ANCOM

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, la Parlament, ca este de acord cu schimbarea sefului Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) la doar cinci luni de la numire si nu a negat ca la sefia institutiei ar putea fi numit fostul premier Sorin Grindeanu, potrivit News. ro.

Liviu Dragnea a facut un anunt soc. Legea pensiilor se amana

Liviu Dragnea spune ca legea pensiilor se amana. Nu trebuie sa isi produca efectele in 2018 spune seful PSD, desi promisiunile sunau altfel in campania.

Liviu Dragnea nu neaga varianta ca Sorin Grindeanu sa preia sefia ANCOM

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus astazi, la Parlament, ca este de acord cu schimbarea sefului Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) si nu a negat ca la sefia institutiei ar putea fi numit fostul premier Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea nu neaga varianta ca Sorin Grindeanu sa preia sefia ANCOM

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, la Parlament, ca este de acord cu schimbarea sefului Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) la doar cinci luni de la numire si nu a negat ca la sefia institutiei ar putea fi numit fostul premier Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea face acuzatii dure. Cine vrea ruperea Guvernului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut marti ca sunt institutii, poate si persoane, care vor sa confiste acest guvern si a afirmat ca este de fapt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.233 seconds )