Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea, despre desfiintarea pilonului II de pensii: Noul ministru al Finantelor a inceput cu stangul, a raspuns la alta intrebare / Nu se intampla cat suntem noi la guvernare

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, despre desfiintarea pilonului II de pensii: Noul ministru al Finantelor a inceput cu stangul, a raspuns la alta intrebare / Nu se intampla cat suntem noi la guvernare

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara, dupa investirea guvernului, ca nu se pune problema desfiintarii pionului II de pensii, asa cum anutase ministrul desemnat pentru Finante, Ionut Misa. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea despre desfiintarea Pilonului II de pensii: O prostie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca este o prostie desfiintarea pilonului II de pensii, potrivit Agerpres. Intrebat cum comenteaza declaratia ministrului propus al Finantelor, Ionut Misa, dupa audierile din Parlament, conform careia Guvernul va desfiinta pilonul II de pensii, Liviu Dragnea a spus: O prostie.

Liviu Dragnea, despre desfiintarea Pilonului II de pensii: in programul de guvernare nu e previzata aceasta masura. Cine vrea, sa o faca in alt Guvern

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca ministrul desemnat al Finantelor a inceput cu stangul, dupa ce a afirmat ca Pilonul II de pensii va fi desfiintat, precizand ca nu are obisnuinta sa vorbeasca cu atat de multi oameni care pun intrebari in acelasi timp.

Ministrul Finantelor: Imi cer scuze pentru declaratia despre desfiintarea Pilonului II de pensii, a fost o eroare, nu se desfiinteaza

Ministrul Finantelor din Guvernul Tudose a revenit joi dupa votul de investire din Parlament asupra declaratiei de la pranz in care anunta desfiintarea Pilonului II de pensii. Imi cer scuze pentru declaratia despre desfiintarea Pilonului II de pensii, a fost o eroare, nu se desfiinteaza, a declarat Misa, refuzand sa faca alte declaratii. UPDATE: Ionut Misa a difuzat apoi si un comunicat, in care afirma ca nu a declarat ca va sustine desfintarea Pilonului II de pensii, argumentand ca a raspuns unei intrebari, care probabil a fost interpretata gresit.

Dragnea il face PROST pe noul ministru de Finante: Ce se intampla cu PENSIILE romanilor (VIDEO)

PSD arunca tara in haos! Guvernul Dragnea-Iohannis a anuntat prin vocea noului ministru al Finantelor, Ionut Misa, desfiintarea Pilonului II de pensii. Liviu Dragnea nici nu a infirmat, nici nu a.

Liviu Dragnea, despre impozitul pe cifra de afaceri: Companiile mari multinationale raporteaza profit mai mic decat firmele mici romanesti. Guvernul e obligat sa verifice care sunt cauzele, nu cred ca in Romania vin doar cei care nu stiu sa faca afaceri

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, dupa investirea Guvernului Tudose, raspunzand unei intrebari legate de masura prevazuta in noul program de guvernare ce prevede inlocuirea impozitului pe profit cu un impozit pe cifra de afaceri, ca guvernul e obligat sa verifice de ce companiile mari multinationale, care au cifre de afaceri mai mari, raporteaza profituri impozabile mai mici decat firmele mai mici, romanesti. Sa vedem cum facem ca toate firmele din Romania sa actioneze cinstit. Nu cred ca in Romania vin doar cei care nu stiu sa faca afaceri, a afirmat Dragnea.

Ce spunea Dragnea in urma cu doua luni despre nationalizarea pilonului II de pensii: Nu exista o discutie nici macar formala privind pensiile private

Discutiile despre disparitia pilonului II de pensii care au avut loc in luna aprilie, infirmate categoric la acel moment de Liviu Dragnea, s-au inchis la acel moment cu o amenda istorica de 750. 000 lei pentru NN Pensii, cel mai mare fond de pensii private obligatorii din Romania si care trimisese un e-mail catre cei 300. 000 de clienti ai sai in care ii indeamna sa urmareasca permanent ce se intampla cu pensia lor.

HAOS iN GUVERN! Premierul TUDOSE, despre DESFIINTAREA Pilonului II de pensii: Eu nu cred ca ministrul de Finante a spus asa ceva (DOVADA VIDEO)

Mihai Tudose a avut in Parlament o reactie extrem de nervoasa la adresa propunerii de ministrul al Finantelor, Ionut Misa. Premierul nominalizat s-a declarat extrem de nemultumit de declaratiile lui Ionut.

RASTURNARE DE SITUATIE TOTALA pe scena politica. Ce se intampla de fapt cu pensiile romanilor

Noul ministru de Finante, Ionut Misa, revine asupra declaratiei sale potrivit careia Pilonul II de pensii va fi desfiintat. imi cer scuze pentru declaratia despre desfiintarea Pilonului II de pensii,.

Dragnea, despre declaratia ministrului Misa: A inceput cu stangul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus joi, ca noul ministru de Finante, Ionut Misa, a inceput cu stangul, dupa declaratii privind o posibila desfiintare a Pilonului II de pensii.

Ionut Misa a fost EUFORIC! Liviu Dragnea refuza inca sa il DEMITA pe noul ministru de Finante (VIDEO)

Un adevarat scandal a fost lansat pe scena politica din Romania dupa ce ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat desfiintarea pilonului II de pensii. Atat presedinele PSD, Liviu Dragnea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )