Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liviu Dragnea, despre informatia ca ar dori sa scoata PSD din PES: O informatie complet falsa

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, despre informatia ca ar dori sa scoata PSD din PES: O informatie complet falsa

Liviu Dragnea a dezmintit categoric informatia potrivit careia PSD ar putea parasi Partidul Socialistilor Europeni PES), afirmand ca ia in calcul actionarea in judecata a site-ului stiripesurse. ro, care a difuzat initial stirea. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Planul pentru DISRUGEREA PSD este dus la indeplinire pas cu pas. Dragnea vrea sa scoata PSD din PES

Victor Ponta reactioneaza la zvonurile ca Liviu Dragnea ar dori sa scoata PSD din Partidul Socialistilor Europeni PES). Fostul premier il compara pe actualul lider al PSD cu Traian Basescu si afirma ca Drag.

Liviu Dragnea: Am discutat azi cu ExxonMobil despre proiectul legii offshore. Nu vrem sa priveze statul roman de resurse importante

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca s-a intalnit la Parlament cu o delegatie a companiei petroliere americane ExxonMobil, cu care a discutat despre proiectul legii offshore legea care stabileste redeventele pentru explotarile de petrol si gaze din Marea Neagra): legea a trecut de Senat, o vom analiza in comisia de specialitate din Camera Deputatilor, dar vom mai cere un punct de vedere de la Guvern, ne intereseaza sa vedem care e si castigul statului roman.

Liviu Dragnea, ultimele detalii despre demiterea lui Kovesi. Ce masuri se vor lua

Liviu Dragnea a sustinut o declaratie de presa, unde a vorbit despre demiterea lui Kovesi. Presedintele PSD a spus ca o posibila suspendarea a presedintelui Klaus Iohannis va fi exlcusa. Categoric nu luam .

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL despre SUSPENDAREA presedintelui Klaus Iohannis: Categoric... (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu se ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta va refuza sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea.

Dragnea despre proteste, statutul PSD si intalnirea cu Isarescu

Seful PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis protestatarilor din Piata Victoriei ca nici nu se gandeste s.

Viorica Dancila anunta cine ar putea fi candidatul PSD in alegerile prezidentiale. Va fi acesta Liviu Dragnea?

Premierul Viorica Dancila sustine intr-o emisiune televizata ca Liviu Dragnea ar putea fi candidatul cu care PSD va merge in alegerile prezidentiale din 2019. in ceea ce priveste alegerile, avem.

Liviu Dragnea ii ironizeaza pe protestatari: Le transmit ca eu ii refuz

Liviu Dragnea i-a ironizat, luni, pe protestatarii din Piata Victoriei. Seful PSD a anuntat ca nici nu se gandeste sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputattilor si le recomanda.

Elan Schwartzenberg, dezvaluiri despre relatia lui Liviu Dragnea cu Israel

Omul de afaceri Elan Scwartzenberg rupe tacerea din Israel, acolo unde afla fugit de ceva vreme. Liviu Dragnea doreste sa lase senzatia ca are o relatie speciala in Israel. Nu are nicio relatie speciala.

Liviu Dragnea il taxeaza pe presedintele Iohannis

Liviu Dragnea il taxeaza pe presedintele Klaus Iohannis, care a afirmat ca cererea de revocare a sef.

Liviu Dragnea si membrii Comisiei pentru legile justitiei se vor intalni cu Timmermans pe 1 martie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va intalni pe 1 martie cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justitiei. Pe 1 martie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3229 seconds )