Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, despre Legea gazelor off-shore: Nu se modifica NIMIC! (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre Legea gazelor off-shore: Nu se modifica NIMIC! (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit, luni, cu precizari privind amendarea Legii gazelor off-shore in Senat. El a afirmat ca problema se pune daca investitiile se deduc intr-o. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre incidentul fiului sau: A fost agresat de mai multe ori si a decis sa depuna plangere

Liviu Dragnea a vorbit luni si despre incidentul in care a fost implicat fiul sau, Valentin Dragnea. Liderul PSD a declarat ca nu are foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Nu pot sa va dau.

Liviu Dragnea, despre o posibila ancheta privind finantarea rezist: Parchetul General e ocupat sa intimideze Jandarmeria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat luni pe procurorii Parchetului General, declarand ca acestia, in loc sa se autosesizeze despre o posibila finantare externa a miscarii rezist, sunt ocupati cu intimidarea Jandarmeriei.

Liviu Dragnea, despre schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor: Nu am emotii. Ce spune seful PSD despre inlocuirea unor sefi de filiale(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu nicio temere cu privire la faptul ca PNL a anuntat ca ia in calcul schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor. intrebat daca are emotii din cauza.

Liviu Dragnea, despre faptul ca Niculae Badalau a primit o functie in grupul de lucru care va monitoriza activitatea liderilor PSD: Am discutat cu el si... (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat ca in sedinta de luni a Biroului Permanent National al PSD s-a luat decizia constituirii unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD si pentru verificarea indeplinirii.

Victor Ponta, despre legea offshore

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, a declarat astazi ca legea offshore este schimbata cu totul in Senat, sustinand ca nu exista niciun fel de dezbatere, de transparenta, iar presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, in continuare trateaza resursele naturale ca pe ceva care se negociaza pentru interesul sau personal.

Statul va avea 50% din productia de gaze

Statul roman va avea, in baza Legii offshore, beneficii majore de 50% din productia de gaze, care vor fi tranzactionate pe piata din Romania si impozitul pe venitul suplimentar, in plus fata de redevente, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul sedintei grupului social-democratilor din Camera Deputatilor.

Legea gazelor off-shore a trecut de Senat. Ce modificari i-au fost aduse

Senatul, in calitate de prima Camera sesizata, a adoptat, luni, proiectul Legii gazelor offshore, care stabileste modul de exploatare a gazelor din Marea Neagra. Proiectul legislativ a fost adoptat cu noi amendame.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Miza pentru anul viitor este uriasa / Legea Insolventei trebuie votata saptamna viitoare

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Vorbind despre sondajul intern prezentat de contestatarii lui in CEx-ul PSD, Dragnea spune ca partidul este la 33-35%, iar el este sub scorul partidului, dar asa era si in februarie 2016, si apoi am castigat la parlamentare cu un scor istoric. emisiunea este in desfasurare.

Ultimele discutii, nainte de CEx. Viorica Dancila si mai multi lideri ai PSD, n biroul lui Liviu Dragnea / Premierul:Lucrurile trebuie lamurite n CEx

Mai multi lideri ai PSD sunt la discutii cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La discutii a venit si premierul Viorica Dancila. Nu am nimic de declarat. Lucrurile trebuie lamurite in CEx, a spus ea.

Liviu Dragnea si Viorica Dancila n turneu la grupurile parlamentare ale PSD

Viorica Dancila si Liviu Dragnea se intalnesc luni cu grupurile parlamentare ale PSD. Dupa sedinta conducerii partidului, Liviu Dragnea insotit de premier a mers la grupul PSD din Senat. intalnirea are loc dupa ce, in sedinta CEX contestatarii presedintelui PSD au fost infranti iar in cursul zilei de luni urmeza sa fie votata legea off shore.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )