Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liviu Dragnea, despre militarii romani raniti in Afganistan: Curajul lor ne aduce aminte, inca o data, cu ce pret se apara libertatea

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre militarii romani raniti in Afganistan: Curajul lor ne aduce aminte, inca o data, cu ce pret se apara libertatea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis luni, intr-un mesaj pe Facebook, insanatosire grabdnica militarilor romani raniti in Afganistan in urma unui atentat sinucigas. Acesta a precizat ca este alaturi de familiile lor si a admirat curajul si pretul cu care se apara libertatea. continuă pe Adevărul

Mesajul transmis de Iohannis pentru militarii romani raniti in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj dupa atacul din Afganistan soldat cu ranirea a opt militari romani, urandu-le acestora insanatosire grabnica si multa putere lor si familiilor. De asemenea, seful statului precizeaza ca autoritatile le sunt alaturi militarilor nostri, care ne reprezinta tara cu profesionalism.

Liviu Dragnea, despre militari raniti in Afganistan: Curajul lor ne aduce aminte cu ce pret se apara libertatea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis luni un mesaj, dupa ce opt militari romani au fost raniti in Afganistan, subliniind ca prin curajul de care au dat dovada, acestia au aratat inca.

Cine sunt militarii romani raniti in atacul din Afganistan: Care este starea celor opt soldati

Ministerul Apararii Nationale a facut publice numele celor opt militari romani care au fost raniti luni intr-un atentat terorist comis in Afganistan. Acestia au intre 34 si 43 de ani, fac parte din.

UPDATE Opt soldati romani, raniti in Afganistan intr-un atac sinucigas. Atentatul s-a soldat cu moartea a 11 copii. Reactia lui Iohannis

Opt militari romani au fost raniti intr-un atentat sinucigas comis in sudul Afganistanului. Militarii nu sunt insa in stare grava, dupa cum au declarat pentru Adevarul surse din MApN. Atacul, in care au murit 11 copii, a fost comis langa o moschee din districtul Daman.

UPDATE Opt soldati romani, raniti in Afganistan intr-un atac sinucigas. Atentatul s-a soldat cu moartea a 11 copii

Opt militari romani au fost raniti intr-un atentat sinucigas comis in sudul Afganistanului. Militarii nu sunt insa in stare grava, dupa cum au declarat pentru Adevarul surse din MApN. Atacul, in care au murit 11 copii, a fost comis langa o moschee din districtul Daman.

UPDATE:Liviu Dragnea, despre un posibil acord de recunoastere a vinovatiei n dosarul Tel Drum: Ce prostie! Cum sa recunosc o vina pe care nu o am?

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost vineri la DNA in legatura cu Dosarul Tel Drum. El a sustinut ca a fost chemat pentru a i se aduce la cunostinta ca i s-a aprobat cererea de a obtine o copie electronica a dosarului. intrebat de un jurnalist, la iesirea din DNA, daca va incheia un acord de recunoastere a vinovatiei, a spus Ce prostie este asta, de unde ti-a venit asa ceva, cum sa fac asa ceva, sa recunosc o vina pe care nu o am?.

Liviu Dragnea, reactie in urma atentatului din Afganistan: Ce le-a transmis seful PSD militarilor romani raniti

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a reactionat luni, dupa anuntul ca opt militari romani au fost raniti intr-un atentat terorist in Afganistan. Am aflat cu profund regret de atacul.

Tudor Chirila, critici dure la adresa lui Liviu Dragnea: Treaba se impute rau de tot.Nu te poti juca cu politica externa doar ca sa scapi de puscarie

Actorul si cantaretul Tudor Chirila, unul dintre cei mai vocali artisti cand vine vorba de evenimentele de pe scena politica, a comentat scandalul politic generat de mutarea ambasadei Romaniei din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim si l-a criticat dur pe liderul PSD Liviu Dragnea, despre care afirma ca se joaca cu politica externa doar ca sa scape de puscarie.

Soldati romani, raniti in Afganistan

Unsprezece copii au fost ucisi simai multi militari romani au fost raniti intr-un atentat sinucigas cu masina-capcana comis de un kamikaze presupus a fi taliban langa o moschee in sudul Afganistanului, a anuntat astazi purtatorul de cuvant al politiei, citat de agentia germana de presa DPA.

VIDEOZeci de romni i-au transmis premierului Benjamin Netanyahu sa l tina pe Liviu Dragnea n Israel, pentru ca liderul PSD face rau romnilor si Romniei

Zeci de romani au comentat la filmuletul postat peFacebookde premierul Israelului Benjamin Netanyahu in care acesta apare dand mana cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in timpul vizitei liderului PSD si a premierului Viorica Dancila in republica din Orientul Mijlociu. Romanii i-au transmis premierului israelian sa nu-l mai lase sa plece pe Liviu Dragnea, pentru ca face rau romanilor si Romaniei, dar si mesaje precum intalnirea cu un politician roman corupt care este atat de aproape de a fi condamnat la inchisoare nu este o idee atat de buna pentru un politician ca dumneavoastra.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )