Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor. continuă pe Antena3

Nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti, referitor la modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei, ca acestia vor vota dupa propria lor constiinta, iar intrebat daca isi asuma riscul ca motiunea sa treaca, a raspuns: Nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD.

Tudorel Toader, chemat la raport in Parlament. Deputatii dezbat azi motiunea impotriva ministrului Justitiei

Deputatii dezbat marti motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Liberalii, cei care au depus motiunea, considera ca a sosit si vremea evaluarii lui Toader, cel care la randul sau i-a evauat pe Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar, propunand revocarea acestora.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Am discutat cu Dancila chiar duminica, de ziua mea. Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti seara, ca premierul Viorica Dancila i-a prezentat deja - chiar duminica, de ziua lui de nastere - evaluarea facuta ministrilor in vederea unei remanieri guvernamentale, urmand ca in perioada urmatoare sa stabileasca si variantele de inlocuire a acestor colegi. Potrivit lui Dragnea, remanierea este una importanta si, din ce i-a spus prim-ministrul, vor fi si dezamagiri, dar si surprize.

Liviu Dragnea, despre Fondul Suveran de Investitii: Cred ca toti am inteles acelasi lucru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit marti despre intalnirea cu oficialii polonezi referitoare la Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii. Eu am participat cu mare drag. Cred ca toti am inteles.

Tariceanu, despre motiunea pe Justitie: E dreptul Opozitiei sa o faca

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a declarat, astazi, in legatura cu motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, ca e dreptul Opozitiei sa o depuna, dar este obligatia majoritatii sa voteze impotriva acesteia.

Dragnea, despre votul la motiunea impotriva lui Toader: Nu pot sa intorc mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a declarat ca deputatii social-democrati vor vota la motiunea impotriva lui Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, dupa cum le dicteaza propria constiinta. Nu le dau eu sugestii ca s-au .

Dragnea, despre votul la motiunea simpla impotriva lui Toader: Eu nu pot sa intorc niciodata la spate mana deputatilor PSD

Liviu Dragnea a lasat de inteles, marti, ca nu le va cere colegilor social-democrati din Camera Deputatilor sa nu voteze motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader.

PSD trebuie sa cantareasca intre pozitiile lui Tariceanu si Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa cantareasca foarte bine, avand in vedere ca liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca Toader trebuie sa ramana, iar presedintele Klaus Iohannis ca trebuie sa plece.

Politic show: Ca pe vremea lui Ceausescu: Ode conducatorului iubit, Liviu Dragnea; Ce glume a facut Adrian Vancica pe seama Elenei Udrea cnd a vazut-o n public la un spectacol; Cine minte: Tariceanu sau Lazar?

Ministrul Tudorel Toader a postat pe Facebook fotografii de la nunta fiului sau. Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, a avut sambata un. Dragnea se enerveaza din ce in ce mai des pe jurnalisti. Raspunde ironic si jignitor. Liviu Dragnea se enerveaza din ce in ce mai des cand.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )