Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre inghetarea salariilor: Nu stie nimeni de la Guvern

Liviu Dragnea a comentat documentele aparute prin care Guvernul pune la cale inghetarea veniturilor bugetarilor in 2019 la nivelul lunii decembrie 2018. insa, liderul PSD spune ca nu e vorba de nicio.

Ce spun Juncker si Dancila despre razboiul politic din Parlament si pierderea majoritatii in Camera

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si premierul Viorica Dancila au declarat, miercuri, faptul ca PSD si ALDE au in continuare majoritatea care asigura stabilitatea Guvernului, cu toate ca in Camera Deputatilor coalitia are probleme privind trecerea propriilor proiecte dupa ultimele demisii.

Victor Ponta anunta cand va fi REVOCAT Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor: Va fi o batalie de mai lunga durata

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, dupa sedinta cu scandal de miercuri din Parlament, ca, probabil, pana in luna aprilie, Liviu Dragnea va fi schimbat de la conducerea Camerei Deputatilor, dar va fi.

Dragnea, despre tentativa de revocare: Vor sa preia cu japca Parlamentul. I-au spus lui Iordache ca il vor pune sef la PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea acuza jocuri subterane facute de Klaus Iohannis pentru a inlocuirea sa din fruntea Camerei Deputatilor dupa ce miercuri opozitia a fortat revocarea acestuia. Nu e prima datacand au cerut .

UPDATE // Discutii aprinse in Camera Deputatilor. Opozitia a cerut demiterea lui Liviu Dragnea. Sedinta a fost suspendata

Deputatii PSD au fost convocati de urgenta pentru a se opune incercarilor opozitiei de a modifica regulamentul Camerei Deputatilor, cu scopul ulterior de a-l inlatura pe Liviu Dragnea de la sefia Camerei.

Circ in Parlament. Opozitia forteaza schimbarile lui Liviu Dragnea si Florin Iordache din functiile de la Camera Deputatilor

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, iar opozitia forteaza schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si cea a vicepresedintelui Florin Iordache. PNL a.

Circ in Parlament. Un liberal a preluat conducerea sedintei in Camera Deputatilor si opozitia a votat schimbarea lui Dragnea

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, iar opozitia forteaza schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si cea a vicepresedintelui Florin Iordache. PNL a.

Klaus Iohannis cere opozitie sa reincerce revocarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor: Sper ca va reusi (VIDEO)

Klaus Iohannis a respins acuzatiile lui Liviu Dragnea si a PSD privind faptul ca presedintele s-a flat in spatele actiunii opozitiei de miercuri din Parlament in care s-a incercat inlocuirea lui Liviu Dragnea.

LIVE VIDEO Text Scandal n Camera Deputatilor. PNL a propus revocarea lui Dragnea si a lui Florin Iordache / Iordache a refuzat sa supuna la vot. Turcan: Putem intra n greva parlamentara / Sedinta a fost suspendata

Sedinta de marti a plenului Camerei Deputatilor a fost una marcata de scandal. PNL a cerut la inceputul acesteia introducerea pe ordinea de zi a unor proiectele de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Iordache, cel care conducea sedinta, a refuzat sa supuna la vot propunerile PNL afirmand ca acestea sunt neregulamentare. Au urmat luari de cuvant timp de o ora si jumatate si certuri pe tema regulamentului. Miscarea PNL a fost o incercare de a testa voturilor celor de la PSD-ALDE, dupa cei din coalitie au ramas fara doua voturi necesare pentru a avea majoritatea, ca urmare a plecarii a patru deputati la partidul lui Victor Ponta.

VIDEO Scandal n Camera Deputatilor. PNL a propus revocarea lui Dragnea si a lui Iordache. PSD nu a supus la vot / Opozitia sustine ca Dragnea a fost revocat dupa un vot condus de un vicepresedinte PNL de la tribuna, cu microfonul taiat / Turcan: Majorita

Sedinta de marti a plenului Camerei Deputatilor a fost una marcata de scandal. PNL a cerut la inceputul acesteia introducerea pe ordinea de zi a unor proiecte de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Iordache, cel care conducea sedinta, a refuzat sa supuna la vot propunerile PNL afirmand ca acestea sunt neregulamentare. Au urmat luari de cuvant timp de o ora si jumatate si certuri pe tema regulamentului. Miscarea PNL a fost o incercare de a testa voturilor celor de la PSD-ALDE, dupa ce cei din coalitie au ramas fara doua voturi necesare pentru a avea majoritatea, ca urmare a plecarii a patru deputati PSD la partidul lui Victor Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )