Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liviu Dragnea, despre plangere penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre plangere penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit si despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca aceasta se va face cel mai probabil anul viit. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Cand va fi depusa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit si despre plangerea penala pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca aceasta se va face cel mai probabil anul viit.

SONDAJ. Sunteti de acord cu punerea sub acuzare pentru inalta tradare a presedintelui Klaus Iohannis?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat, duminica, social-democratilor sa depuna o plangere penala pentru inalta tradare pe numele sefului statului, Klaus Iohannis. Iohannis, care tradeaza.

Iohannis, despre planurile PSD privind nalta tradare: Este o fantezie a pesedistilor. Un demers sortit esecului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca demersul anuntat de PSD privind punerea sa sub acuzare pentru inalta tradare este unul politicianist care este sortit esecului din start.

Liviu Avram, despre declaratiile lui Dragnea: Acuzatia de inalta tradare pe numele lui Iohannis, o petarda. A fost gandita, dar gandita prosteste

Jurnalistul Liviu Avram a comentat, luni, in redactia Adevarul, ultimele declaratii ale liderului PSD Liviu Dragnea, spunand ca acuzatia de inalta tradare pe numele presedintelui Klaus Iohannis este doar o petarda gandita prosteste. Avram a explicat care este parcursul legislativ al unei astfel de plangeri si de ce nu are sanse sa treaca de Parlament.

Catalin Radulescu Mitraliera, autorul unor neadevaruri celebre, il ACUZA pe Klaus Iohannis de inalta tradare pe motiv ca a mintit la televizor

Plangerea penala pentru inalta tradare indreptata impotriva lui Klaus Iohannis ar fi motivata de faptul ca presedintele a mintit fabulos la televizor si de faptul ca si minciuna este socotita inalta.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

Florin Iordache il va acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare, la indemnul liderului PSD

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, ca motivele pentru care il acuza pe presedintele Klaus Iohannis pentru inalta tradare vor fi cuprinse in plangerea penala. Iordache a refuzat sa.

Liviu Dragnea a atacat OMV Petrom pentru ca vorbeste de reducerea productiei de gaze/ Director n companie, chiar la divizia productie, este sotul Vioricai Dancila

Seful PSD Liviu Dragnea a atacat joi companiile care au criticat ordonanta de urgenta privind supra-taxarea mediului privat. Dragnea a spus si un nume de companie: OMV Petrom. Am vazut OMV Petrom care voalat ameninta statul roman ca va diminua productia de gaze. Cu tot respectul, sa inceteze oricine sa mai ameninte statul roman, a spus Dragnea. Culmea ironiei este ca director la Divizia Explorare si Productie din cadrul companiei este chiar sotul premierului Viorica Dancila.

Deputatul PSD Mircea Draghici: Dupa ce Dragnea mi-a cerut sa ma ocup de plngerea penala mpotriva lui Iohannis, din zona Parchetului se fac presiuni pentru executarea mea judiciara

Deputatul Mircea Draghici, trezorier al PSD, propus pentru postul de ministru Transporturilor, sustine ca de duminica, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa depuna plangere penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis, din zona Parchetului si nu numai se fac presiuni uriase asupra unor persoane pentru a furniza informatii care sa permita executarea sa judiciara, in public, pana la momentul pronuntarii Curtii Constitutionale asupra conflictului constitutional creat de presedinte prin blocarea numirilor la ministerele Transporturilor si Dezvoltarii. El mai sustine ca, pe langa impiedicarea numirii sale la Transporturi, prin aceste actiuni procurorii incearca sa patrunda in interiorul PSD.

DESPRE INTENTIA DE A I SE FACE PLANGERE PENALA SEFULUI STATULUI: Florin Iordache: PSD vrea o stare de normalitate

PSD vrea o stare de normalitate, iar actiunile presedintelui Klaus Iohannis din ultima perioada nu au fost cele in norma constitutionala, a afirma, astazi, vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul social-democrat Florin Iordache, referindu-se la anuntul liderului partidului privind faptul ca seful statului s-ar face vinovat de inalta tradare, ceea ce ar duce la o posibila plangere penala pe numele lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )