Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea, despre PSD si Guvern: Eu am fost lasat singur doi ani si jumatate

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre PSD si Guvern: Eu am fost lasat singur doi ani si jumatate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in ultimii doi ani a fost lasat singur in spatiul public pentru ca cei din PSD si Guvernul au comunicat foarte putin. Haideti sa discutam cinstit: eu am fost. continuă pe B1

Dragnea, reprosuri la adresa colegilor din PSD: M-au lasat singur

Liviu Dragnea a facut o declaratie surprinzatoare joi seara la Antena 3 dupa ce a fost intrebat de ce romanii nu vad realizarile guvernarii PSD, el plangandu-se de faptul ca a fost lasat singur.

Liviu Dragnea, despre alegerile prezidentiale: Alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun

Liviu Dragnea a declarat ca va face anuntul cu privire la candidatul la prezidentiale. Liderul social-democratilor sustine ca alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun. PSD a spus mereu in.

Dragnea, despre anuntul privind candidatul PSD la prezidentiale: Nu va asteptati la ceva spectaculos. in continuare sustin ca alianta sa aiba candidat comun

Liviu Dragnea a declarat ca nu ar trebui sa ne asteptam la ceva spectaculos, duminica seara, in ceea ce priveste anuntul PSD privind candidatul partidului la prezidentiale. Am vazut, dupa.

Liviu Dragnea, despre verdictul Curtii Supreme: Nu am emotii. Sunt complet nevinovat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu are emotii in privinta deciziei finale pe care urmeaza sa o dea Curtea Suprema, pe 27 mai, in dosarul in care prima instanta l-a condamnat la 3 ani si jumatate de inchsioare.

SUB SPECTRUL CONDAMNARII Liviu Dragnea, in asteptarea deciziei definitive in dosarul Bombonica

Judecarea apelului in dosarul penal in care Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru angajarile fictive de la DGASPC Teleorman se apropie de sfarsit. La inchiderea editiei, Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie anuntasera ca vor amana pronuntarea cu privire la apelurile formulate de inculpati si de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost un premier bun. Sa nu uite pentru ce a fost pusa acolo

Liviu Dragnea a declarat ca Viorica Dancila a fost un premier bun pana acum, dar nu trebuie sa uite de ce a fost pusa la Guvern. intrebat la Adevarul Live in ce relatii este cu Viorica Dancila, Liviu.

Codrin Stefanescu, despre declaratiile lui Liviu Dragnea: Nu s-a referit la Viorica Dancila, ci la intregul Guvern. Niciun ministru nu trebuie sa uite de ce a fost pus(VIDEO)

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea s-a referit la intregul Guvern atunci cand i-a.

Dragnea, despre proces: Nu am emotii, pentru ca sunt nevinovat. Multi leaga sentinta de rezultatul votului. CCR trebuia sa judece o speta destul de clara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la Adevarul Live, despre procesul de la Curtea Suprema, in care isi va afla sentinta a doua zi dupa alegerile europarlamentare. Am vazut ca multi leaga sentinta de rezultatul votului. Nu se mai feresc: se asuma ca sunt decizii politice, a spus liderul PSD, care a avut un mesaj cu subinteles si pentru premierul Viorica Dancila: Sa nu uite de a fost pusa acolo.

Liviu Dragnea, dezvaluire-soc: La Parchetul General exista o sesizare a SRI cum ca PSD vrea sa boicoteze referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca la Parchetul General este o sesizare a SRI in care se atrage atentia ca el si conducerea PSD vor sa boicoteze referendumul. Despre referendum, la.

Carmen Avram ii da peste cap planurile lui Liviu Dragnea: Cred ca duminica isi anunta candidatura la presedintie

Carmen Avram, candidata PSD la alegerile europarlamentare, da de inteles ca ar cunoaste planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalista e de parere ca liderul PSD isi va anunta duminica, in ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va anunta duminica, chiar dupa inchiderea urnelor, candidatul partidului la prezidentiale. N-ar fi exclus [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )