Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: Guvernul trebuie sa se aplece cu mai mult curaj. Reactia Ungariei, exagerata (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: Guvernul trebuie sa se aplece cu mai mult curaj. Reactia Ungariei, exagerata (VIDEO)

Liviu Dragnea a comentat joi intr-o conferinta de presa scandalul diplomatic iscat intre Romania si Ungaria ca urmare a scandalului privind suspendarea activitatii la Liceul Romano-Catolic din. continuă pe B1

Liviu Pop, despre scandalul liceului din Targu Mures: Nu e problema Ministerului Educatiei. Premierul Tudose a comentat ironic: Ditamai problema nationala cu o scoala

360 de elevi ai Liceului Romano-Catolic din Targu Mures nu stiu daca luni vor incepe scoala, dupa ce, unitatea de invatamant a fost defiintata.

Liviu Pop, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: O situatie speciala. Nu este atributul ministerul (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a abordat in sedinta de guvern de joi scandalul de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures unde activitatea a fost suspendara din cauza unei decizii in instanta.

Dragnea, despre Liceul Teologic din Targu Mures: Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult? Nu stiu daca actiunea institutiilor de forta e benefica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut joi Guvernului si ministerului Educatiei sa se aplece cu mai multa atentie si curaj in ceea ce priveste situatia legata de inchiderea Liceului Teologic catolic din Targu Mures, care a condus la proteste, in urma cu o zi, si la anuntul Ungariei ca isi retrage sprijinul pentru aderarea Romaniei la OCDE.

Scandalul liceului din Targu Mures. Dragnea: Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult? Reactia Ungariei este exagerata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, spune ca trebuie gasita o solutie pentru elevii Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures, dupa ce activitatea institutiei de invatamant a fost suspendata. Ca urmare, Guvernul Ungariei si-a retras sprijinul pentru aderarea Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE). Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult?, a reactionat Dragnea.

2.000 de persoane au cerut Ministerului Educatiei ca Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures sa nu fie inchis

Aproape 2. 000 de persoane au participat, miercuri, la un miting de protest in fata Institutiei Prefectului, in judetul Mures, pentru a convinge Ministerul Educatiei sa asigure functionarea Liceului Teologic Romano-Catolic LTRC) din Targu Mures.

Consilier local din Targu Mures: UDMR este vinovata pentru scandalul de la Liceul Romano-Catolic

Un intreg scandal a izbucnit in Targu Mures dupa ce activitatea Liceiului Romano-Catolic a fost suspendata ca urmare a unei decizii in instanta privind dreptul de folosire a cladirii. Acest.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre raportul Comisiei care ancheteaza alegerile din 2009: Este unul partial. Activitatea a fost blocata, din cauza ca nu au venit cei care trebuiau sa vina

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, la Craiova, ca raportul Comisiei parlamentare care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009 este unul partial, intrucat activitatea acestui for a fost suspendata, din cauza ca persoanele chemate la audieri nu au venit.

Liviu Dragnea, despre demisia lui Adrian Tutuianu: Sunt trist ca am pierdut un ministru bun. A fost o greseala de comunicare

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca vestea demisiei lui Adrian Tutuianu si a scandalului din MApN l-a intristat. De asemenea, seful PSD a mai adaugat ca pierderea acestui ministru bun s-a datorat unei greseli de comunicare.

Ce se intampla la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures. Explicatiile ministrului Liviu Pop

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a anuntat joi seara ca in urma primirii motivarii instantei de judecata referitoare la suspendarea executarii deciziei nr. 2017 emisa de.

Culisele scandalului de la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu-Mures. De ce au iesit in strada peste 2.000 de maghiari

Scandalul privind desfiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures a avut ca punct culminant o decizie a Tribunalului Mures din 13 iunie 2017 prin care a fost anulata decizia din august 2015 a Inspectoratului Scolar Mures care reglementa infiintarea noii unitati scolare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )