Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea a dezvaluit o discutie avuta cu ministrul Justitiei: Era marcat. S-a intalnit cu un procuror si...

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a dezvaluit o discutie avuta cu ministrul Justitiei: Era marcat. S-a intalnit cu un procuror si...

Liviu Dragnea a declarat marti, la Antena 3, ca a avut o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, caruia i-a transmis ca raportul sau prin care a cerut revocarea lui Kovesi este mult prea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea A FACUT ANUNTUL: Ce se va intampla cu legile justitiei si cu modificarile la codurile penale

Liviu Dragnea a anuntat sambata ca, pana la finalul actualei sesiuni parlamentare, legile justitiei si modificarile la codurile penale vor fi adoptate. Asa cum spus si anul trecut, pana la.

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea mi-a spus Am vorbit cu statul de drept. Zgonea trebuie sa fie numarul unu in partid, iar tu, numarul doi. Coldea era la telefon

Presedintele PSD Liviu Dragnea a dezvaluit, marti seara, la Antena 3, ca fostul lider al UNPR Gabriel Oprea i-a spus in 2015, dupa ce a discutat cu Florian Coldea la telefon in prezenta sa, ca Valeriu Zgonea trebuie sa fie presedinte al PSD dupa demisia lui Victor Ponta. De asemenea, Dragnea a sustinut ca George Maior, pe atunci director al SRI, i-a dat lui Ponta lista primului Guvern USL, dar si lista cu procurorii-sefi.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Vom duce pana la capat modificarea legilor Justitiei si a Codurilor Penale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat raspicat, sambata, la Congresul extraordinar al PSD, ca vor duce pana la capat modificarea legilor Justitiei si a Codurilor Penale si ca vor initia legi noi pentru organizarea si functionarea serviciilor de informatii.

Liviu Dragnea: in cazul legilor justitiei, se duce un conflict intre noi, care vrem sa aducem legislatia in normalitatea secolului 21, si adversarii nostri(VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit, sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Sala Palatului, despre motivele organizarii unui Congres al PSD in acest moment. Referindu-se la legile justitei, Dragnea a vorbit despre.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata! (VIDEO)

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Seful PSD a vorbit despre o discutie telefonica dintre Ponta si George Maior, in care cei doi.

De ce poarta mustata Liviu Dragnea. Acum totul e clar

Liviu Dragnea a dezvaluit, intr-un interviu, de ce poarta mustata si cand a fost singura data cand a fost nevoit sa renunte la ea. A fost dorinta mare a bunicului si tatalui meu sa las mustata sa.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Gabriel Oprea: Habar n-am daca la celalalt capat al firului era domnul Coldea. Asta spune domnul Oprea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a dat replica fostului vicepremier Gabriel Oprea, dupa ce acesta a sustinut ca l-a ajutat sa devina presedinte al PSD. Dragnea a declarat, la Antena 3, ca Oprea ii spusese.

Liviu Dragnea anunta SCHIMBARI MAJORE care vizeaza serviciile: Statul paralel a infiltrat clasa politica si societatea civila

Liviu Dragnea a anuntat sambata, la Congresul PSD, ca va fi cobtinuat procesul de modificare a legilor justitiei si ca, totodata, vor fi schimbate legile de functionare ale serviciilor.

Liviu Dragnea anunta SCHIMBARI MAJORE care vizeaza serviciile: Statul paralel a infiltrat clasa politica si societatea civila (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat sambata, la Congresul PSD, ca va fi cobtinuat procesul de modificare a legilor justitiei si ca, totodata, vor fi schimbate legile de functionare ale serviciilor.

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea mi-a spus Am vorbit la statul de drept. Zgonea trebuie sa fie numarul unu in partid, iar tu, numarul doi. Coldea era la telefon

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti seara, la Antena 3, ca Ion Iliescu nu a putut fi prezent la Congresul PSD, iar Adrian Nastase, fost presdinte al partidului, a avut reprezentanti printre cei pe care i-a sustinut. Potrivit unor surse politice, Dragnea il banuieste pe Adrian Nastase ca a fost in spatele lui Niculae Badalau in momentul in care liderul PSD Giurgiu a publicat o scrisoare in care a cerut mai multa democratie in partid.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )