Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea, discutii cu presedintele Serbiei: A promis cateva chestiuni importante (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, discutii cu presedintele Serbiei: A promis cateva chestiuni importante (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut joi o intalnire cu presedintele Serbiei, Aleksander Vucic, in care a discutat despre mai multe proiecte de infrastructura comune a celor doua tari si a afirmat ca a. continuă pe B1

Presedintele Serbiei: Sunt recunoscator prietenului Dragnea

Presedintele Serbiei,Aleksandar Vucic, a avut o intalnire, joi, cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Am avut o intalnire foarte bunacu domnul presedinte Aleksandar Vucic, cu care am o reltasie.

Presedintele Serbiei, vizita oficiala in Romania/ Acesta va avea intalniri cu Iohannis, Dancila si Dragnea

Presedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vucic, se va afla joi la Bucuresti, intr-o vizita oficiala, ocazie cu care se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, anunta Agerpres.

Presedintele Serbiei, primit de Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi vor avea o declaratie de presa comuna de la ora 12.00

Seful statului, Klaus Iohannis, l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic, alaturi de care va avea o declaratie de presa de la ora 12. Acesta are programate, joi, si intalniri cu premiercul Viorica Dancila si cu presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea.

VIDEO Presedintele Serbiei, primit de Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi sustin o declaratie de presa comuna

Seful statului, Klaus Iohannis, l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic, alaturi de care va avea o declaratie de presa de la ora 12. Acesta are programate, joi, si intalniri cu premiercul Viorica Dancila si cu presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Chirica: Stanga comunista a lui Liviu Dragnea descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. Exista o diferenta mare intre Dragnea si Ceausescu. Ceausescu a facut si cateva lucruri bune

Primarul Iasiului Mihai Chirica a scris, luni, peFacebook, ca excluderea lui din PSD nu inseamna ca va renunta la principiile social-democratiei europene moderne ori la lupta anticoruptie si ca stanga comunista a lui Liviu Dragnea, dezvoltata in jurul unor interese penale si personale, descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. Acesta a mai scris ca a venit timpul ca adevaratii social-democrati sa inteleaga fundatura spre care indreapta partidul actuala conducere si ca intre Ceausescu si Dragnea exista o mare diferenta, aceea ca Ceausescu a facut si cateva lucruri bune.

Cum s-a transat lupta pentru putere in PSD. Liviu Dragnea: Vom alege presedintele executiv la Congres

UPDATE - Vor exista alegeri pentru vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune. Vom alege presedintele executiv la Congres, a declarat Liviu Dragnea, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat obiectivul principal al Congresului partidului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca obiectivul principal al Congresului partidului este adoptarea unui document care sa cuprinda si un plan de dezvoltare pe termen lung a Romaniei. Am avut.

Presedintele Serbiei, in vizita oficiala in Romania: Aleksandar Vucic a fost primit la Cotroceni de Klaus Iohannis(FOTO, VIDEO)

Presedintele Serbiei Aleksandar Vucic se afla joi, intr-o vizita oficiala in Romania. Seful statului sarb a fost primit la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Cei doi lideri vor purta dis.

Klaus Iohannis se intalneste joi cu presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, vizita are scopul de a intari conctactele bilaterale romano-sarbe si caracterul foarte bun al relatiilor dintre Bucuresti si Belgrad.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )