Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea, dupa alegerile prezidentiale din Franta: Felicitari lui Emmanuel Macron! Vive la France!

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, dupa alegerile prezidentiale din Franta: Felicitari lui Emmanuel Macron! Vive la France!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a felicitat duminica seara, intr-o postare pe Facebook, pe Emmanuel Macron dupa castigarea alegerilor prezidentiale din Franta, liderul social-democratilor romani transmitand in mesajul sau si urarea vive la France, anunta news. ro. continuă pe Hotnews

Reactia avuta de Marine Le Pen dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale din Franta

Candidata de extrema dreapta Marine Le Pen l-a sunat duminica seara pe adversarul sau de centru, pro-europeanul Emmanuel Macron, pentru a-l felicita dupa castigarea alegerilor prezidentiale din Franta,.

Reactia premierului Sorin Grindeanu dupa ce Emmanuel Macron a castigat alegerile prezidentiale din Franta

Premierul Sorin Grindeanu il felicita pe Emmanuel Macron pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Franta, precizand ca aceasta victorie este o veste buna pentru Europa si.

Grindeanu: Felicitari lui Emmanuel Macron pentru victoria istorica la alegerile prezidentiale din Franta

Premierul Sorin Grindeanu ii transmite felicitari lui Emmanuel Macron, care a castigat dumunica alegerile prezidentiale din Franta, seful Executivului de la Bucuresti apreciind ca aceasta este o victorie istorica, o veste buna pentru Europa si pentru Romania.

Victoria lui Macron la alegerile prezidentiale din Franta a fost salutata de liderii de la Paris si de cei europeni

Victoria lui Emmanuel Macron in alegerile prezidentiale din Franta a fost salutata atat de liderii de la Paris, cat si de cei europeni.

Primele estimari ale rezultatelor alegerilor prezidentiale din Franta: Emmanuel Macron este noul presedinte cu peste 60% din voturi

Au fost publicate primele estimari ale votului in alegerile prezidentiale din Franta. Conform informatiilor oferite de mai multe publicatii franceze, Emmanuel Macron conduce cu peste 60% din votul.

Ultimul sondaj inaintea alegerilor prezidentiale din Franta: Emmanuel Macron se distanteaza de Marine Le Pen ca urmare a dezbaterii electorale

Campania pentru alegerile prezidentiale din Franta se apropie de final, iar BFMTV a facut public ultimul sondaj realizat inainte de votul de duminica. Conform sondajul realizat de Elabe, Emmanuel Macron este.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa ce Emmanuel Macron a castigat alegerile prezidentiale din Franta

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat, duminica seara, pe presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron. Felicitari Emmanuel Macron pentru victoria importanta pentru Franta si pentru Europa!.

Le Pen: Franta va fi condusa de o femeie dupa alegerile prezidentiale, de mine sau de doamna Merkel

Marine Le Pen a dat asigurari miercuri ca Franta va fi condusa de o femeie dupa alegerile prezidentiale, de mine sau doamna Angela) Merkel, dupa ce l-a acuzat pe Emmanuel Macron ca nu face nimic fara binecuvantarea cancelarului german, relateaza AFP, citata de News. ro.

Marine Le Pen si Emmanuel Macron s-au confruntat miercuri seara in singura dezbatere fata in fata inainte de turul II al alegerilor prezidentiale din Franta

Marine Le Pen si Emmanuel Macron s-au confruntat miercuri seara in singura dezbatere fata in fata inainte de turul II al alegerilor prezidentiale din Franta. Dezbaterea a devenit repede tensionata. Le Pen l-a portretizat drept un capitalist fara inima si nepatriot, in timp ce Macron a catalogat-o drept mincinoasa si o extremista periculoasa, relateazaThe New York Times.

Liviu Dragnea, dupa ce s-a spus ca a ramas repetent in timpul facultatii: A fost o intreaga istorie cu fuga de la examene, fugariti prin curtea institutului

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca in facultate a decis impreuna cu cativa colegi sa repete un an. Lamuririle acestuia vin dupa ce un profesor universitar de la Politehnica, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2828 seconds )