Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liviu Dragnea, dupa condamnarea pentru referendum: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, dupa condamnarea pentru referendum: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Ministrul demisionar al Dezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, afirma ca simte o mare nedreptate si regrete uriase, inclusiv pentru ca fratele sau a murit din cauza acestui dosar. continuă pe Hotnews

Dragnea, dupa condamnarea pentru referendum: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Ministrul demisionar al Dezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, afirma ca simte o mare nedreptate si regrete uriase, inclusiv pentru ca fratele sau a murit din cauza acestui dosar.

Liviu Dragnea, emotii mari pentru maine

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Craiova, ca are emotii pentru vineri, cand inalta Curte de Casatie si Justitie va da verdictul in dosarul .

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu demsioneze din functia de presedinte executiv al partidului

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu plece din partid (VIDEO)

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

Liviu Dragnea, reactie dupa condamnare: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar. Familia mea e aproape distrusa. Sunt nevinovat

Liviu Dragnea a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, despre condamnarea la un an de inschisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. E o mare nedreptate. Am doua.

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministrul al Dezvoltarii, dupa condamnarea in dosarul referendumului: Luni va fi pe masa BPN si mandatul meu de presedinte executiv al PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vienri, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului, ca isi da demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale. Instanta Suprema a decis.

Liviu Dragnea: Fratele meu a murit din cauza Dosarului Referendumul. Sunt nevinovat, nu vad de ce nu as depune recurs

Liviu Dragnea a afirmat intr-o emisiune televizata ca se simte nedreptatit si are regrete uriase, inclusiv pentru ca fratele sau a murit din cauza acestui dosar, transmite Mediafax. Simt o mare nedreptate.

Dragnea, despre dosarul Referendumului: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, a declarat ca simte o mare nedreptate si regrete uriase, inclusiv pentru ca fratele sau a murit din cauza acestui dosar, informeaza Mediafax.

Ce spune Klaus Iohannis despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inschisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. Retragerea din Guvern mi se pare un raspuns.

Sebastian Lazaroiu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: A mai ramas un pucist in picioare

Crin, Fenechiu, Voiculescu, Dragnea. A mai ramas un pucist in picioare. Ala care a profitat de operatiune ca sa ajunga premier, a scris pe Facebook Sebastian Lazaroiu imediat dupa condamnarea la inchisoare cu suspendare a lui Liviu Dragnea in dosarul Fraude la referendumul din 2012.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )