Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liviu Dragnea, dupa publicarea raportului INS: inca o dovada ca masurile pe care PSD le-a luat sunt corecte. Ce o sa mai spuna propaganda acum?

B1 B1,
Liviu Dragnea, dupa publicarea raportului INS: inca o dovada ca masurile pe care PSD le-a luat sunt corecte. Ce o sa mai spuna propaganda acum?

Institutul National de Statistica a dat publicitatii datele privind cresterea economica inregistrata in primul trimestru. Potrivit raportuluiprodusul intern brut a inregistrat o crestere in primul. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Dupa alegeri vom adopta o ordonanta de urgenta pentru Codul administrativ

Guvernul va adopta Codul Administrativ prin ordonanta de urgenta, imediat dupa alegerile europarlamentare. Anuntul a fost facut duminica de liderul PSD, Liviu Dragnea, care a explicat ca urgenta adoptarii.

LIVIU DRAGNEA: Cresterea economica este de 5%

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma ca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corecta, dovada fiind faptul ca, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, cresterea economica este de 5%.

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Cresterea economica este de 5%. Realitatea este cea publicata de catre INS

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizatca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an esteuna corecta. Potrivit datelor publicate de Institutul National de.

TVR risca o amenda uriasa, dupa emisiunea Viata Satului in care a aparut Liviu Dragnea

PNL solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala in emisiunea Viata Satului, difuzata de postul public de televiziune duminica, 13 mai 2019. Anuntul a fost facut pe Facebook de prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan. Deputatul a scris ca TVR risca [] .

VIDEO Liviu Dragnea se teme de bolovani, pietre si bate. Delir la Galati: Un grup de batausi umbla dupa PSD

In timpul mitingului de la Galati de sambata, Liviu Dragnea si liderii PSD au fost, din nou, huiduiti. La adunarea electorala a PSD participau aproximativ 10. 000 de persoane. in acelasi timp, in oras alte 4. 000 participau la un protest fata de principalul partid aflat la guvernare. Iritat, Liviu Dragnea a spus in timp ce se [] .

Digi24.ro: Ambasadorul Palestinei, dupa ce s-a intalnit cu Liviu Dragnea: Ambasada Romaniei in Israel nu se muta la Ierusalim

Liviu Dragnea s-a intalnit luni la cabinetul sau de la Camera Deputatilor cu ambasadorul Palestinei, Fouad Kokaly, dupa ce, potrivit unor surse diplomatice, a tot refuzat o asemenea intrevedere de cand a anuntat ca decizia Guvernului PSD este de a muta ambasada Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Liviu Dragnea, despre faptul ca Doina Pana a fost otravita cu mercur: Primul om la care a venit a fost la mine. Mi-a aratat analizele

Liviu Dragnea a spus ca el a fost primul om la care Doina Pana a venit dupa ce a aflat ca a fost otravita cu mercur. Liderul PSD spune ca cel mai probabil, aceasta a deranjat interese uriase. Eu am respectat.

Liviu Dragnea, despre cazul intoxicarii cu mercur a Doinei Pana: Am vazut analizele si era la un pas de moarte

Liviu Dragnea sustine ca a fost prima persoana la care fostul ministru Doina Pana a mers dupa ce a aflat ca este intoxicata cu mercur. Liderul PSD a declarat duminica intr-o emisiune televizata ca situatia fo.

Liviu Dragnea: Remanierea e singura varianta, dupa parerea mea. Daca nu, premierul o sa stea cu guvernul schiop

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine in continuare ideea remanierii Executivului, daca premierul nu vrea sa stea cu guvernul schiop. Eu ii doresc succes doamnei Dancila sa astepte, nu cred ca .

Liviu Dragnea: Remanierea e singura varianta, dupa parerea mea. Daca nu, premierul o sa stea cu guvernul schiop(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine in continuare ideea remanierii Executivului, daca premierul nu vrea sa stea cu guvernul schiop. Eu ii doresc succes doamnei Dancila sa astepte, nu cred ca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )