Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, dupa votul de investire din Parlament

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, dupa votul de investire din Parlament

Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a dat declaratii dupa ce guvernul Dancila a fost investit. Este o majoritate de peste 60 care da stabilitate Guvernului si inc. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa votul de incredere acordat Guvernului Dancila: Am speranta ca acest Cabinet va sta in functie pana in 2020

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa votul de incredere acordat de Parlament Guvernului Dancila, ca are incredere ca acesta va ramane in functie pana la finalul ma.

Liviu Dragnea: Nu cedam votul democratic, dat de romani. Nu exista niciun gest din partea mea sau a domnului Tariceanu impotriva valorilor europene

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Eu sper ca macar acum toata lumea sa inteleaga ca nu cedam. Nu vrem sa cedam votul democratic, votul dat de romani. Dragnea a adaugat ca Nu exista niciun fel de gest din partea mea sau a domnului Tariceanu impotriva valorilor europene.

Liviu Dragnea: Speram sa ne sustina UDMR la votul de investitura a guvernului. Ce replica a dat seful PSD dupa criticile lansate de Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica dupa sedinta cu partenerii de coalitie si cu ministrii propusi sa faca parte din cabinetul Dancila ca spera ca reprezentantii UDMR sa voteze noul.

Ce asteptari are Liviu Dragnea de la noul Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, si-a exprimat speranta ca noul Cabinet, investit luni de Parlament, va sta in functie pana la finele mandatului. Viorica.

Liviu Dragnea despre noul ministru al Educatiei: Nu oricine putea sa faca Facultatea de Electronica in acea perioada

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni ca are incredere in Valentin Popa, noul ministru al Educatiei - criticat pentru greselile gramaticale si de limba romana - adaugand ca acesta a facut Facultatea de Electronica intr-o perioada in care nu oricine putea urma aceste cursuri, care iti ajuta modul de gandire si rationamentul si te ajuta foarte mult in a organiza lucruri.

STENOGRAME Dezvaluiri din interiorul PSD: Codrin Stefanescu, amenintari la adresa lui Liviu Dragnea

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educatiei din partea organizatiei din Suceava, propunere sustinuta de liderul PSD Liviu Dragnea, care intorcea astfel serviciul judetelor ce l-au sustinut in ultimele doua Cex-uri. Codrin Stefanescu a sustinut-o pe Ecaterina Andronescu. Potrivit DC News, intre Stefanescu si Dragnea au avut loc schimburi dure de replici. Informatia a fost confirmata la Antena 3 de catre Codrin Stefanescu.

STENOGRAME Dezvaluiri din interiorul PSD: Codrin Stefanescu, amenintari la adresa lui Liviu Dragnea: Pot sa spun lucruri nespuse care te intrerup pe tine de tot

Scandalul a pornit de la Valentin Popa, propunerea pentru ministerul Educatiei din partea organizatiei din Suceava, propunere sustinuta de liderul PSD Liviu Dragnea, care intorcea astfel serviciul judetelor ce l-au sustinut in ultimele doua Cex-uri. Codrin Stefanescu a sustinut-o pe Ecaterina Andronescu. Potrivit DC News, intre Stefanescu si Dragnea au avut loc schimburi dure de replici. Informatia a fost confirmata ulterior la Antena 3 de catre Codrin Stefanescu. vezi in text schimbul de replici dintre cei doi lideri PSD.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Ce spune seful PSD despre revenirea lui Sevil Shhaideh in Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa sedinta coalitiei ca fostul vicepremier Sevil Shhaideh nu va reveni in Guvern. intrebat daca Sevil Shhaideh se intoarce.

Sedinta PSD-ALDE, inainte de votul de luni, din Parlament: Noul program de guvernare, printre subiectele discutate

PSD si ALDE i-au convocat duminica in sedinta pe ministrii actuali si pe cei propusi pentru a face parte din guvernul Dancila, pentru a discuta despre programul de guvernare si prioritatile.

Liviu Dragnea la Antena 3: Domnului Paul Stanescu i s-a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat si dumnealui poate sa fie seful partidului. Poate ca i s-a spus si lui Grindeanu, lui Tudose, nu stiu. / Mai multi colegi mi-au spus ca seful SPP-ului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este invitat, luni seara, la Antena 3. El a afirmat, in emisiune ca motivul schimbarii Guvernului a fost acela ca Se ajunsese la o stare de tensiune intre Guvern si PSD si chiar coalitie. Starea asta tensionata nu putea duce la nimic bun. Dragnea a sustinut ca N-avem de unde sa stim acum, dar asta nu inseamna ca pana la urma nu vom afla. Mai multi colegi mi-au spus ca seful SPP-ului a fost implicat mai mult decat era cazul. Domnului Paul Stanescu i s-a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat si dumnealui poate sa fie seful partidului. Poate ca i s-a spus si lui Grindeanu, lui Tudose, nu stiu. Liviu Dragnea a mai spus ca Nu o vad pe doamna Viorica Dancila sa se lase influentata sau, si mai rau, sa se lase speriata. Am foarte mare incredere, nu o vad sa se lase ademenita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )