Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea este asteptat foarte repede la Comisia SRI

B1 B1,
Liviu Dragnea este asteptat foarte repede la Comisia SRI

Liviu Dragnea este asteptat la comisia SRI foarte repede, anunta Claudiu Manda, presedintele Comsiei parlamentare de constrol asupra SRI. Manda a anuntat ca presedintele PSD trebuie sa dea declaratii. continuă pe B1

Claudiu Manda: Liviu Dragnea trebuie invitat foarte repede la Comisia SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de Informatii in formarea Guvernului USL in 2012, a declarat la RFI presedintele acestei comisii, senatorul PSD Claudiu Manda, fara a da un orizont de timp pentru audiere, potrivit RFI. ro.

Victor Ponta continua razboiul cu Liviu Dragnea: Este datoria mea sa il demasc pe acest IMPOSTOR MITOMAN

Victor Ponta continua razboiul declaratiilor impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca este datoria lui sa il demaste pe acest impostor mitoman. Reactia lui Ponta a venit.

Traian Basescu il ironizeaza pe Liviu Dragnea: Este de un RIDICOL absolut (VIDEO)

Traian Basescu il ironizeaza Liviu Dragnea. Fostul presedinte califica drept un ridicol absolut proiectul de tara al PSD, care ar presupune intrarea Romaniei in Zona Euro pana in 2024. Singura.

Claudiu Manda, seful Comisiei SRI, il va audia pe seful sau de partid: Va trebui sa-l invitam foarte repede pe Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de Informatii in formarea Guvernului USL in 2012. Declaratia a fost facuta la RFI de seful comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda, care se fereste sa ofere insa si un orizont de timp.

Claudiu Manda: Va trebui sa-l invitam foarte repede pe Liviu Dragnea la Comisia SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de Informatii in.

Cand va fi invitat Liviu Dragnea la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de control asupra activitatii SRI, pentru a detalia declaratiile despre presupusa implicare a Serviciului Roman de.

Claudiu Manda doreste sa-l aduca in fata Comisiei SRI pe George Maior

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie invitat foarte repede la Comisia parlamentara de contro.

Ponta, declaratii EXPLOZIVE despre DRAGNEA: Este omul unui grup de INTERESE Israel-Ungaria! RUSIA il finanteaza ca sa

Fostul premier al Romaniei Victor Ponta a lansat o serie de acuzatii incendiare la adresa actualul ui presedinte al PSD. Potrivit acestuia, Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si Rusia, care.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o alerga pe Kovesi cu soriciul prin curtea vilei SRI

Victor Ponta a declarat ca Liviu Dragnea este prins de un grup de oameni care vor sa faca bani in Romania. Fostul premier mai sustine ca faimoasa lupta a unor politicieni cu asa-zisul stat paralel nu e decat o .

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Presedintele PSD Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei. Urmareste LIVE interviul cu liderul PSD De ce a fost Congres PSD? Dragnea: Era un an de la guvernare, o.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )