Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea: Este firesc ca presedintele sa convoace CSAT daca a aparut o chestiune urgenta si importanta (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Este firesc ca presedintele sa convoace CSAT daca a aparut o chestiune urgenta si importanta (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca este firesc ca presedintele sa convoace sedinta CSAT daca a aparut o chestiune urgenta de securitate nationala, chiar daca premierul este in. continuă pe B1

Traian Basescu, laude pentru Liviu Dragnea

Basescu sustine, referindu-se la condamnarea lui Liviu Dragnea, ca daca trebuie condamnat cineva trebuie sa fie persoana care a bagat voturile false in urne, scrie B1TV. Nu am elementele dosarului, dar daca.

Liviu Dragnea: Nu stiu daca conducerea TVR e vinovata pentru situatia de acolo

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca trebuie gasita urgent o solutie in privinta situatiei de la televiziunea publica, aratand ca, din punctul sau de vedere, nu este vinovata .

Liviu Dragnea ameninta PSD Prahova cu dizolvarea: Este o situatie foarte proasta. Nu permitem nimanui sa confiste nicio bucata din partid (VIDEO)

Avertisment dur din partea lui Liviu Dragnea la adresa PSD Prahova. Presedintele interimar al partidului ameninta cu dizolvarea filialei, daca nu se va tine cont de sfatul sau, pentru ca partidul are nevoie de.

Liviu Dragnea, despre ordonanta salariilor demnitarilor: Vad ca nu mai e sustinuta de nimeni dintre cei care au promovat-o. Daca nimeni nu o mai vrea, o rezolvam noi in Parlament, unde o respingem

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca daca nimeni nu vrea ordonanta de marire a salariilor demnitarilor, atunci sa fie respinsa in Parlament. intrebat de legea salarizarii, Dragnea a.

Liviu Dragnea: Ponta vrea o relatie institutional corecta cu Iohannis. Eu nu am vorbit cu presedintele. O sa vorbesc mai intai cu colegii mei din coalitie (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa prima sedinta de partid de cand este presedinte, ca nu a avut inca discutii cu presedintele Klaus Iohannis, desi, spune el, vrea o relatie.

Radu Banciu, despre problemele lui Liviu Dragnea cu justitia: El isi imagineaza ca este condamnat, dar nu definitiv, se duce sa-si rezolve problema si se intoarce (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea si probleme sale cu justitia. Liviu Dragnea care si-a facut autocritica si revine mai.

Liviu Dragnea: Nu am niciun fel relatie cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit, in emisiunea Subiectiv, despre relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat in ce relatie este cu presedintele ales Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a raspuns: Nu am vorbit cu.

Liviu Dragnea, despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR: Eu stiu ca domnul Cazanciuc este membru PSD. Eu zic sa nu mai stea pe ganduri, pentru ca in PSD are un loc foarte bun

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este membru PSD si este sprijinit de partid, informeaza Agerpres. Declaratia liderului social-democratilor.

Liviu Dragnea: Poate ca Traian Basescu este obisnuit ca ei la PMP sa se dea cu capul de pereti. Noi avem relatii civilizate la PSD (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca fostul presedinte Traian Basescu este un om in varsta, nefericit. Mai mult de atat Dragnea a precizat ca in PSD sunt relatii civilizate,.

Replica taioasa a lui Liviu Dragnea pentru Traian Basescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca se mandreste cu faptul ca este baiat de la tara, crescut curat si sanatos, educat de parintii sai, scrie Agerpres. Afirmatia lui Dragnea vine in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )