Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea este de negasit dupa vacanta de 1 mai. Ce face liderul PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea este de negasit dupa vacanta de 1 mai. Ce face liderul PSD

Liviu Dragnea este de negasit de pe 1 mai. Dupa discutiile avute pe Facebook cu internautii, presedintele PSD nu a mai venit la biroul sau din Parlament. Si asta in conditiile in care, Calin Popescu. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea este de negasit dupa vacanta de 1 Mai. Ce face liderul PSD

Liviu Dragnea este de negasit de pe 1 mai. Dupa discutiile avute pe Facebook cu internautii, presedintele PSD nu a mai venit la biroul sau din Parlament. Si asta in conditiile in care, Calin Popescu.

S-A TERMINAT! Liviu Dragnea TUNA SI FULGERA dupa gafa Vioricai Dancila: I-am contactat pe cei responsabili

Liviu Dragnea ii ia apararea Vioricai Dancila in problema gafei care a facut cariera online: 20-20. Raspunzand unui internaut care l-a intrebat: Pai n-ai sunat-o pe 20-20 s-o intrebi?, Liviu.

Razboiul intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis continua. Ce mutare va face liderul PSD

Vacanta de 1 Mai s-a terminat, iar razboiul politic reincepe. Liviu Dragnea si Klaus Iohannis sunt asteptati sa faca noi mutari in conflictul pornit saptamana trecuta dupa ce presedintele a.

Meme minunate cu selfie-ul pus de Liviu Dragnea pe Facebook

Liviu Dragnea a facut o postare pe Facebook in care se plangea de sistemul de plata de la Fetesti. in comentarii, un internaut care se indoia ca Dragnea este autorul mesajului, l-a provocat sa-si faca un selfie, iar dupa asta internetul a explodat de meme-uri. Totul a inceput cand Liviu Dragnea a scris pe Facebook [].

Liviu Dragnea, dupa discutiile cu Mugur Isarescu: PSD nu vrea sa preia controlul BNR

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a explicat, joi, dupa intalnirea cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, ca nu este niciun conflict intre PSD si Banca Nationala a Romaniei. Am avut o.

Liviu Dragnea, schimb de replici cu un jurnalist, pe Facebook: Soros e de vina /Ce ar mai trebui probat?

Liviu Dragnea vrea sa se apropie de popor. Dupa ce sute de internauti i-au adresat cuvinte injurioase, seful PSD s-a hotarat sa intre in dialog cu oamenii. Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu Mircea.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce soferii au stat la coada la Fetesti: Mi se pare inadmisibil

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a scris marti seara, pe Facebook, ca a primit mesaje de la mai multe persoane care nu au putut plati taxa de pod de la Fetesti prin SMS. Dragnea a aratat ca,.

Liviu Dragnea, replica pentru Comisia Europeana. in toti anii precedenti a dat previziuni prin care dadea cresterea economica mai mica decat era apoi in realitate

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa avertismentul Comisiei Europene privind depasirea pragului de 3% a deficitului bugetar. Dragnea a subliniat ca deficitul economic va.

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru cresterea inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Seful PSD a respins zvonurile legate de majorarea TVA sau de introducerea unei cote progresive. Dragnea, despre ITP-ul expirat al BMW-ului fiului sau: Sa plateasca amenda, sa se invete minteLiviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra in vigoare Dragnea, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Nu am nimic impotriva, dar tinem mult la fondurile de politica de coeziune.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa ce femeile din PSD au dat in judecata Times New Roman

Liderul PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa ce doamnele din partidul pe care il conduce au dat in judecata site-ul Times New Roman. Dragnea afirma ca decizia Irinei Tanase, iubita sa, dar si a premierului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )