Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liviu Dragnea: Europa si China trebuie sa urce impreuna muntele pentru a cunoaste beneficiile dezvoltarii. Romania este interesata de a atrage investitii chineze

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Europa si China trebuie sa urce impreuna muntele pentru a cunoaste beneficiile dezvoltarii. Romania este interesata de a atrage investitii chineze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca Europa si China trebuie sa urce impreuna muntele pentru a cunoaste beneficiile dezvoltarii economice, China fiind o putere economica mondiala care trebuie respectata. continuă pe România Liberă

Dragnea pledeaza pentru apropierea economica de Beijing: Europa si China trebuie sa urce impreuna muntele pentru a cunoaste beneficiile dezvoltarii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, parafrazand un vechi proverb chinez, ca Europa si China trebuie sa urce impreuna muntele pentru a cunoaste beneficiile dezvoltarii economice, scrie Agerpres.

Ion Cristoiu: Da, exista o Conspiratie impotriva lui Liviu Dragnea. E initiata si condusa chiar de Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti, de pe blogul sau, despre replica liderului PSD, Liviu Dragnea in privinta acuzatiilor privind afacerile din Brazilia si.

Dana Grecu, nemultumita ca Laura Kovesi nu l-a salutat pe Liviu Dragnea la Ambasada Frantei: Nu stiu daca se face!

Jurnalista Dana Grecu si-a exprimat, vineri, in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena 3, nemultumirea ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a trecut pe langa presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, fara sa il salute, in contextul in care ambii au fost prezenti la o receptie a Ambasadei Frantei, organizata cu ocazia Zilei Nationale. Mai mult, aceasta a comentat, ironic, ca sefa DNA ar avea o casca in urechi unde i se sopteste obstacol, obstacol pe partea dreapta, Liviu Dragnea, Liviu Dragnea, ocoliti!.

Marian Fiscuci si Adrian Simionescu, doi apropiati ai lui Liviu Dragnea, sunt urmariti penal de DNA

Omul de afaceri Marian Fiscuci, fost coleg de liceu al lui Liviu Dragnea si primul patron al firmei TelDrum, si Adrian Simionescu, fost deputat PSD si fost vicepresedinte al CJ Teleorman in mandatul de presedinte al lui Liviu Dragnea, sunt urmariti penal de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza acte de comert incompatibile cu functia detinuta si complicitate la evaziune fiscala. Marian Fiscuci si Adrian Simionescu au fost audiati vineri dimineata la DNA. La iesirea din sediul DNA, ei nu au dat declaratii presei.

LIVIU DRAGNEA, PREMIER?! MODIFICA GUVERNUL LEGEA?

Un nou conflict mocneste intre premierul Tudose si seful sau de partid, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse politice, Tudose nu are pe masa si nu nici intentioneaza modificarea Legii care ar.

MI S-A CERUT SA-I DENUNT PE LIVIU DRAGNEA SI PE ... FOSTA SEFA AEP, DECLARATIILE BOMBA CARE SCHIMBA TOTUL iN ROMANIA (VIDEO)

Fosta sefa AEP, Ana Maria Patru face declaratii grave la adresa procurorilor. Aceasta declara intr-un interviu pentru EVZ ca a fost pusa de procurori sa faca denunturi impotriva lui Liviu Dragnea s.

Liviu Dragnea, intrebat cu ce arme lupta cu cei care vor sa-l scoata din joc: Nu am pistoale. Am... (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit vineri despre audierile apropiatilor sai la DNA in dosarul Tel Drum - Brazilia, in acest context, seful PSD lansand o amenintare: Cine crede ca sunt amnezic se.

Liviu Dragnea, atac la adresa Codrutei Kovesi: Ma astept sa fiu audiat si daca ploua (VIDEO)

Liviu Dragnea este in razboi deschis cu DNA. Liderul PSD a rabufnit la adresa Laurei Codruta Kovesi, in urma anchetelor in care sunt vizati apropiatii sai din firma Teldrum. Dragnea se.

Liviu Dragnea: Nu sustin impozitarea bisericii / Nici nu vreau sa discut despre asta

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat vineri ca nu sustine impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane, dupa ce consilierul premierului, Eugen Teodorovici, a anuntat in urma cu o zi ca va formula o propunere de impozitare a puternicei BOR.

Liviu Dragnea, despre punerea sub urmarire penala a fostului sef al CJ Teleorman: Nu prea inteleg comunicatul DNA. Tot ce se intampla in Romania are legatura cu mine

Presedintele Camerei Deputatilor si seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in legatura cu punerea sub urmarire penala a fostului presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, Adrian Ionut Gadea, ca nu a inteles comunicatul transmis de DNA si ca tot ce se intampla in Romania are legatura cu el.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )