Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea: in Europa se vorbeste pe doua voci; cand Romania are crestere economica, se discuta despre austeritate

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: in Europa se vorbeste pe doua voci; cand Romania are crestere economica, se discuta despre austeritate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe Facebook, ca in Europa se vorbeste pe doua voci despre disciplina financiara, in conditiile in care atunci cand Franta sau Spania. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea ezita cand e intrebat de evenimentele la care a participat impreuna cu Florian Coldea: Cred ca in 2009 sau in 2013, nu mai tin minte exact (VIDEO)

Liviu Dragnea a comentat in fata presei afirmatia jurnalistului Dan Andronic ca ar fi participat in 2009 la ziua fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea. Nu! Este total fals! Nici nu.

Mesaj implicit al liderului PSD, Liviu Dragnea, impotriva globalizarii: Indragesc Maramuresul pentru ca se incapataneaza sa se opuna globalizarii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, vineri, un mesaj implicit impotriva globalizarii cand a primit titlul de ambasador al turismului maramuresean. Liderul social-democrat a laudat Maramuresul, pentru ca se incapataneaza sa se opuna globalizarii si sa ramana autentic romanesc. PSD a avut in ultimii ani mai multe pozitionari impotriva UE si a globalizarii.

Campanie electorala pentru alegerile partiale din 11 iunie - Liviu Dragnea, in turneu prin tara/ Unde vor fi alegeri locale

Pe 11 iunie urmeaza sa aiba loc alegeri locale partiale in 49 de localitati din mai multe judete din tara, iar de cand a inceput perioada de campanie electorala presedintele PSD Liviu Dragnea s-a aflat in turneu prin tara. Vezi in articol unde vor avea loc alegerile locale, ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate.

Liviu Dragnea, intrebat daca s-a intalnit cu un membru al familiei Trump, in Romania: Nu vreau sa comentez

Seful PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni dimineata, ca nu doreste sa comenteze daca a avut vreo intalnire cu un membru al familiei Trump, in Romania.

Liviu Dragnea: Nu avem nevoie sa ne facem un serviciu secret, le avem pe toate

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a venit la Bacau insotit de Gabriela Firea, primarul Capitalei, de ministrul Sanatatii, Florian Bodog, de Marian Burcea, presedintele CANS la o intalnire cu autoritatile locale din judetul Bacau. La inaugurarea noului compartiment de Radioterapie din Bacau, Liviu Dragnea a facut afirmatii despre bunele relatii ale oamenilor din partid cu serviciile secrete.

Traian Basescu, dezvaluiri despre noaptea alegerilor din 2009: Liviu Dragnea stia exit-poll-urile reale, stia ca a pierdut Geoana. Aici vezi cat de tare si-au batut joc de el (VIDEO)

Liviu Dragnea stia in noaptea alegerilor din 2009, ca Mircea Geoana a pierdut alegerile. Afirmatia a fost facuta luni de fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie telefonica in.

Liviu Dragnea: Deocamdata nu se pune problema remanierii. Daca se va pune, se va intampla

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat luni ca deocamdata nu se pune problema unei remanieri, el mentionand ca daca se va pune aceasta problema, atunci se va face si remanierea. Nu pot sa am confli.

Liviu Dragnea considera ca trebuie analizate inclusiv informatiile care tin de viata privata, din arhiva SIPA, daca se vor dovedi utile anchetei

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, considera ca este necesar ca toate datele din arhiva SIPA, inclusiv cele care detin detalii intime despre magistrati, trebuie sa fie studiate atent.

Liviu Dragnea, despre relatia cu Florian Coldea: N-am fost la zaiafeturi cu el si nu am fost la ziua lui in 2013

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu a fost niciodata la ziua lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI. Mai mult, acesta a subliniat ca nu a mers niciodata la zaiafeturi unde era fostul prim-adjunct al SRI.

Liviu Dragnea, dupa o vizita in nordul Romaniei: indragesc Maramuresul pentru ca se incapataneaza sa se opuna globalizarii

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a lansat un nou mesaj impotriva globalizarii, cu prilejul unei vizite pe care a efectuat-o in nordul Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )