Libnet.ro
UNICEF

09:00

Liviu Dragnea: Excludem nerespectarea Constitutiei. Presedintele sa faca ce trebuie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Excludem nerespectarea Constitutiei. Presedintele sa faca ce trebuie

PSD strange randurile in asteptarea deciziei presedintelui Klaus Iohannis in privinta revocarii Laurei Codruta Kovesi. Social-democratii stabilesc ultimele strategii pentru mitingul care va avea loc. continuă pe Antena3

Este o instigare la nerespectarea Constitutiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, ieri seara, la Digi 24, ca organizarea unui referendum in urma deciziei Curtii Contitutionale a Romaniei CCR) este o instigare la nerespectarea Constitutiei si a deziciilor Curtii. Nu se poate asa ceva, a spus Tariceanu referindu-se la faptul ca nu se pot schimba prin referendum decizii sau prevederi constitutionale care nu convin.

PSD a stabilit ziua si ora marelui miting: sambata, la ora 20.00, in Piata Victoriei. Liviu Dragnea: Excludem nerespectarea Constitutiei

PSD strange randurile in asteptarea deciziei presedintelui Klaus Iohannis in privinta revocarii Laurei Codruta Kovesi. Social-democratii stabilesc ultimele strategii pentru mitingul care va avea loc.

Liviu Dragnea, despre o posibila suspendare a presedintelui Iohannis: Nu vom fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in sedinta conducerii PSD, dar social-democratii nu vor fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei si a.

Tariceanu, despre organizarea unui referendum in urma deciziei CCR: Este o instigare la nerespectarea Constitutiei si a deziciilor Curtii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri seara, la Digi 24, ca organizarea unui referendum in urma deciziei Curtii Contitutionale a Romaniei CCR) este o instigare la nerespectarea Constitutiei si a deciziilor Curtii. Nu se poate asa ceva, a spus Tariceanu referindu-se la faptul ca nu se pot schimba prin referendum decizii sau prevederi constitutionale care nu convin.

Liviu Dragnea vorbeste deschis de suspendarea lui Iohannis: Nu vom lasa pe nimeni sa se plaseze deasupra legii si Constitutiei

Liviu Dragnea a vorbit pentru prima data dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi despre suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va respecta decizia Curtii.

Liviu Dragnea, primele declaratii dupa decizia CCR: Ce spune despre scenariul suspendarii lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut prima aparitie publica dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Acest lucru odata cu sedinta Comitetului Executiv National al.

Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Copilului: Sa ne asiguram ca vor avea un viitor mai bun!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de 1 iunie, ocazie cu care afirma ca, in aceasta zi, ar trebui sa ne inspiram din sinceritatea si afectiunea.

Ce mesaj a transmis Liviu Dragnea de 1 iunie

Copiii sunt viitorul nostru, adevarata mostenire a unei natiuni, afirma liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, intr-un mesaj adresat, vineri, cu ocazia Zilei Internationale a.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a anuntat Liviu Dragnea de 1 Iunie

Copiii sunt viitorul nostru, adevarata mostenire a unei natiuni, afirma liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, intr-un mesaj adresat, vineri, cu ocazia Zilei.

Liviu Dragnea, despre vizita n Elvetia cu iubita sa: Nicio institutie publica nu a acoperit cheltuielile pentru ea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nicio institutie publica de aici sau din Elvetia nu a acoperit cheltuielile pentru ca iubita sa, Irina Tanase, sa poata merge cu el. Precizarile vin dupa ce Irina Tanase a postat fotografii cu Dragnea la o fabrica de ceasuri din Elvetia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )