Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea: Exista mult prea multa putere la nivel central. Este un sistem rigid, comunist, de sorginte sovietica

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Exista mult prea multa putere la nivel central. Este un sistem rigid, comunist, de sorginte sovietica

Vicepremierul Romaniei, Liviu Dragnea, a declarat, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, la Antena 3, ca puterea trebuie impartita in tara si ca, in acest moment, Capitala este focarul de putere, de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Nu renunt la ideea referendumului in octombrie. Ar putea sa dureze trei zile

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca nu renunta, ca urmare a deciziei CC privind constitutionalitatea pragului electoral la referendum, la ideea consultarii populare in octombrie, mentionand ca aceasta ar putea sa dureze trei zile, transmite Mediafax.

VIDEO Liviu Dragnea: Nu renunt la ideea referendumului in octombrie. Ar putea sa dureze trei zile

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca nu renunta, ca urmare a deciziei CC privind constitutionalitatea pragului electoral la referendum, la ideea consultarii populare in octombrie, mentionand ca aceasta ar putea sa dureze trei zile, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea: Cetateanul este un prizonier al sistemului in ziua de azi. Sistemul trebuie sa lucreze pentru om, nu invers

Vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit, in emisiunea Punctul de intalnire, la Antena 3, despre regionalizare si ce isi propune acest proces. Simplificarea sistemului si o dezvoltare echilibrata si.

Liviu Dragnea: Nu renunt la ideea de a organiza referendum in octombrie

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii si al Administratiei Publice, Liviu Dragnea a declarat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, de la Antena 3, ca nu va renunta la ideea de a organiza.

Lobby puternic pentru Regiunea nr. 9. Liviu Dragnea: Singura regiune posibila cu doua judete este Dobrogea

Singura regiune a tarii care poate fi constituita din doua judete este Dobrogea, a afirmat cu tarie vicepremierul Liviu Dragnea la Forumul Regionalizarii desfasurat vineri, 28 iunie, la Pavilionul Expozitional Constanta.

Liviu Dragnea: Nu abandonez ideea de a organiza un referendum in toamna. Avem si un plan de rezerva

Prezenta astazi la Galati, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea a declarat ca este uimit de decizia Curtii Constitutionale referitoare la organizarea referendumului, dar ca asta nu-l impiedica sa creada in continuare ca se poate organiza un referendum, care sa fie validat, chiar si in toamna acestui an.

Scandal la Wimbledon - Maria Sharapova ataca dur suprafata de joc: E mult prea periculoasa, poti sa aluneci in orice moment - Organizatorii se apara: Cu tot respectul, dar iarba este foarte buna

Wimbledon-ul din 2013 este, cel putin pana in acest moment, o competitie a marilor surprize. Rafael Nadal, Roger Federer, Jo-Wilfried Tsonga si Maria Sharapova au parasit turneul in primele tururi. Explicatia ar putea fi legata de suprafata de joc. Nu se poate asa ceva, iarba e mult prea periculoasa. Mi-a cedat genunchiul de trei ori intr-un singur meci, a precizat Maria Sharapova.

Liviu Dragnea: Este absolut anormal ca un ministru sa fie pe pozitia 100 in grila de salarizare

Modul de salarizare a personalului din institutiile publice, si ne referim aici la ministere, servicii descentralizate, consilii judetene sau primarii, se va schimba de la 1 ianuarie 2014. Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice spune ca lucreaza deja la modificarea legislatiei, astfel incat administratia publica sa devina mult mai eficienta, iar sefii sau managerii sa fie platiti mai bine.

Angela Merkel: inarmarea rebelilor sirieni este mult prea riscanta

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, joi, in fata Bundestagului, ca riscul inarmarii rebelilor sirieni este prea mare, de proportii incalculabie. in luna mai, Merkel spunea ca Berlinul nu va trimite nic.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )