Libnet.ro
UNICEF

10:45

Liviu Dragnea face un pas inapoi in chestiunea legilor Justitiei

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea face un pas inapoi in chestiunea legilor Justitiei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pare sa faca un pas inapoi in privinta modificarilor propuse asupra legilor Justitiei, modicari promovate de ministrul Tudorel Toader si pe care Dragnea, pana acum, le accepta. continuă pe România Liberă

Dragnea da un semnal puternic in scandalul iscat de modificarile aduse legilor Justitiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, da un semnal puternic in scandalul iscat de modificarile aduse legilor justitiei. Seful social-democratilor a anuntat ca parerea sa este ca se va merge pe.

Tudorel Toader: Saptamana viitoare definitivam probabil proiectul de modificare a legilor Justitiei / Ministrul Justitiei: Vizita ambasadorului Germaniei nu mi-a schimbat opiniile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, la Iasi, ca saptamana viitoare proiectul de modificare a legilor Justitiei va fi definitivat. in ce priveste memoriul prin care magistratii cer retragerea proiectului, Toader a spus ca nu face decat sa sustina avizul negativ al CSM, conform Mediafax.

Tudorel Toader: Saptamana viitoare definitivam probabil proiectul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, la Iasi, ca saptamana viitoare proiectul de modificare a legilor Justitiei va fi definitivat. in ceea ce priveste memoriul prin care magistratii cer retragerea proiectului, Toader a spus ca nu face decat sa sustina avizul negativ al CSM.

Tudorel Toader: Saptamana viitoare definitivam probabil proiectul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, la Iasi, ca saptamana viitoare proiectul de modificare a legilor Justitiei va fi definitivat. in ce priveste memoriul prin care magistratii cer retragerea proiectului, Toader a spus ca nu face decat sa sustina avizul negativ al CSM, conform Mediafax.

Tudorel Toader anunta ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat saptamana viitoare. Doua variante pentru Inspectia Judiciara: In subordinea ministerului sau institutie independenta

Proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat, cel mai probabil, saptamana viitoare, a anuntat duminica ministrul Tudorel Toader, care a precizat ca pentru Inspectia Judiciara raman in picioare doua variante: in subordinea Ministerului Justitiei sau institutie independenta.

Tudorel Toader anunta ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat zilele viitoare. Doua variante pentru Inspectia Judiciara: In subordinea ministerului sau institutie independenta

Proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat, cel mai probabil, saptamana viitoare, a anuntat duminica ministrul Tudorel Toader, care a precizat ca pentru Inspectia Judiciara raman in picioare doua variante: in subordinea Ministerului Justitiei sau institutie independenta. Tudorel Toader a adaugat ca este cel mai putin probabil ca Inspectia Judiciara sa ramana la Consiliul Superior al Magistraturii.

Peste 3000 de magistrati ii cer ministrului Tudorel Toader sa renunte la modificarea legilor Justitiei

355 de magistrati din totalul celor 9000 din Romania 6500 de judecatori si 2900 de procurori) precum si 125 de auditori de justitie au semnat, pana luni, memoriul adresat premierului Mihai Tudose si ministrului Justitiei, Tudorel Toader, prin care se cere retragerea proiectului de modificare a legilor Justitiei.

Numarul magistratilor care cer retragerea proiectului de modificare a legilor justitiei a ajuns la peste 3.350

355 de magistrati dintre cei peste 9. 000 de magistrati din Romania 6. 500 de judecatori si 2. 900 de procurori) si 125 de auditori de justitie au semnat saptamana aceasta memoriul adresat premierului Mihai Tudose si ministrului Justitiei, Tudorel Toader, prin care se cere retragerea proiectului de modificare a legilor justitiei.

Toader a primit titlul de Doctor Honoris Causa la Craiova, in plin scandal al modificarii Legilor Justitiei. Cum se apara ministrul

Tudorel Toader a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Craiova, in plin scandal declansat de propunerile sale de modificare a Legilor Justitiei. Aflat la Craiova, Toader a declarat ca.

Tudorel Toader, facut Doctor Honoris Causa al Universitatii din Craiova. Despre modificarea legilor Justitiei: Nu judecati proiectul in faza in care se afla astazi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit vineri, 6 octombrie, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Craiova. Acesta a sustinut disertatia Echilibrul puterilor in arhitectura statului de drept si a vorbit despre proiectul de modificare a legilor justitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )