Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Dragnea: Am fost tradati de unii pe care i-am crezut colegi si camarazi cu noi

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Am fost tradati de unii pe care i-am crezut colegi si camarazi cu noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Consiliul National al social-democratilor, ca partidul a fost supus celui mai amplu si bine pregatit program anti, adaugand ca a fost tradat de. continuă pe Antena3

Ce complet va judeca apelul in dosarul in care Liviu Dragnea a fost gasit vinovat de instigare la abuz in serviciu

Apelul liderul PSD Liviu Dragnea in dosarul in care, in luna iunie, a fost gasit vinovat de instigare la abuz in serviciu fiind condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare va fi judecat de completul 2 penal format din cinci doamne judecator.

Liviu Dragnea: Romania a fost pacalita si tinuta asa in chingi cu MCV-ul. MCV-ul a plecat de la patru tinte initiale. Au scazut pana au ajuns la vreo 14-18

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca Romania a fost pacalita cu Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si ca din cele patru tinte initiale care trebuiau indeplinite de tara noastra s-a ajuns la 14-18. Liderul social-democrat considera ca indiferent ce vom face vom primi alte tinte de atins in cadrul MCV-ului.

O noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema are loc astazi / Acum sunt blocate toate procesele, inclusiv al lui Liviu Dragnea

O noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie are loc joi, in urma deciziei CSM, care a cerut refacerea acestora si a stabilit si infiintarea unora noi. La unul din completurile de 5 se afla si procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare, proces amanat din cauza deciziilor privind refacerea completurilor.

Liviu Dragnea acuza: S-a incercat sfasierea acestui partid

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD a fost supus in ultimii doi ani de guvernare celui mai amplu program impotriva formatiunii. Partidul nostru a fost supus celui mai ampl.

Liviu Dragnea: Kovesi a scuipat pe deciziile CCR

Presedintele PSD,Liviu Dragnea, a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Dragnea.

Liviu Dragnea o acuza pe Kovesi ca a scuipat pe deciziile Curtii Constitutionale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Liviu.

Florin Iordache, prima reactie dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa-l denunte pe Iohannis pentru inalta tradare

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat ca presa va fi anuntata in momentul in care sesizarea la Parchet impotriva sefului statului, ceruta in CN al PSD de Liviu Dragnea, va fi gata.

Ce avertizeaza Codrin Stefanescu inainte de Consiliul National al PSD: ii sfatuiesc pe toti sa fie foarte atenti la mesajul lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat sambata ca presedintele social-democrat Liviu Dragnea va avea, in cadrul Consiliului National organizat duminica, un mesaj extrem de important si care va crea foarte multe ecouri . Acesta a avertizat, totodata, ca toata lumea trebuie sa fie foarte atenta la acest mesaj, asteptat in mod clar de toti simpatizantii si de electoratul social-democratilor.

Avertismentul lui Codrin Stefanescu inainte de Consiliul National al PSD: ii sfatuiesc pe toti sa fie foarte atenti la mesajul lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat sambata ca presedintele social-democrat Liviu Dragnea va avea, in cadrul Consiliului National organizat duminica, un mesaj extrem de important si care va crea foarte multe ecouri .

Ce va discuta PSD in Consiliul National al partidului? Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea va transmite un mesaj extrem de important, care va crea foarte multe ecouri

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, sustine ca, duminica, la Consiliul National al partidului, presedintele Liviu Dragnea va transmite un mesaj extrem de important, care va crea foarte multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )