Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liviu Dragnea infirma informatiile despre revocari in PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea infirma informatiile despre revocari in PSD

Liviu Dragnea a infirmat, luni, inaintea Sedintei Biroului Permanent National al PSD, informatiile aparute in presa conform carora ar urma sa aiba loc revocari ale unor lideri social-democrati. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea: Miza lui Liviu Dragnea este excluderea mea din PSD si remanierea din guvern a lui Paul Stanescu si a lui Tudorel Toader (VIDEO)

Gabriela Firea a facut acuzatii dure inainte de inceputul sedintei de Comitet Executiv al PSD de vineri. Aceasta a acuzat ca Liviu Dragnea urmareste ca vineri sa o excluda pe ea din partid si sa obtina.

Ce a spus Liviu Dragnea la sedinta CEx a PSD

Liderul PSD,Liviu Dragnea, a luat cuvantul in sedinta Comitetului Executiv al PSD de astazi. Dupa ce mai multi membri au semnat o scrisoare prin care i-au cerut demisia, Liviu Dragnea a avut intalniri si.

Ce popularitate are Liviu Dragnea in sondajul prezentat in sedinta conducerii PSD de unul dintre contestatarii lui

Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, a prezentat vineri, la sedinta CEx, un sondaj de opinie intern care arata ca liderul partidului are o popularitate foarte mica in raport cu partidul, acesta fiind intrecut de numeroase personalitati politice, potrivit Digi24.

Victor Ponta, declaratie despre CExN PSD: Daca Dragnea va cumpara voturile la sedinta vom avea un haos si un dezastru generalizat

Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Surse: Liviu Dragnea, victorie zdrobitoare in CEx

In cadrul sedinteiCEx a PSD s-a supus la vot sustinerea pentru Liviu Dragnea. in urma procedurii, presedintele PSD a fost sustinut de majoritatea membrilor prezenti la sedinta, transmit surse citate de.

Liviu Dragnea, un nou anunt despre remanierea Guvernului

Liviu Dragnea face un nou anunt privind remanierea Guvernului Dancila. Dragnea a afirmat, inainte de sedinta in care se afla din nou fata in fata cu tabara contestatarilor sai, ca nu se pune deocamdata.

Liviu Dragnea, despre schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor: Nu am emotii. Ce spune seful PSD despre inlocuirea unor sefi de filiale(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu nicio temere cu privire la faptul ca PNL a anuntat ca ia in calcul schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor. intrebat daca are emotii din cauza.

Liviu Dragnea, despre faptul ca Niculae Badalau a primit o functie in grupul de lucru care va monitoriza activitatea liderilor PSD: Am discutat cu el si... (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat ca in sedinta de luni a Biroului Permanent National al PSD s-a luat decizia constituirii unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD si pentru verificarea indeplinirii.

Deputat PSD, despre Liviu Dragnea: Nu va trai sarbatorile de iarna alaturi de Irina. Lumea e satula

Deputatul PSD Botosani, Razvan Rotaru, a declarat, vineri seara, ca victoria de care se bucura Liviu Dragnea dupa sedinta CEx este una de scurta durata si ca pana de sarbatori Dragnea va pica. Nu va ajunge sa traiasca sarbatorile alaturi de Irina, a spus Rotaru.

Liviu Dragnea, ultimul mesaj inainte de CEx-ul PSD: Ce spune despre posibile decizii de excludere din partid a contestatarilor

Liviu Dragnea a exclus posibilitatea excluderii contestatarilor care ii cer demisia de Comitet Executiv ce are loc vineri. Categoric, nu, a fost raspunsul lui Liviu Dragnea, intrebat fiind daca va cere excludere.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )