Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liviu Dragnea, ironizat de presedintele Iohannis: Are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, ironizat de presedintele Iohannis: Are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Iohannis a declarat, inainte de a intra la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu, ca Liviu Dragnea are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator. intrebat daca a primit. continuă pe Antena3

Iohannis despre Dragnea: Omul are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Sibiu, referitor la presupusa tentativa de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea, ca nu a fost informat niciodata despre asa ceva si ca omul are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator.

Liviu Dragnea, ironizat de Berbeceanu dupa ce a declarat ca ar fi fost tinta unor asasini. Esti killer profesionist daca...

Politistul Traian Berbeceanu a explicat de ce nu crede ca Liviu Dragnea ar fi putut fi tinta unor asasini platiti.

Iohannis: Faptul ca Guvernul PSD a gazat si a batut romnii mi se pare incalificabil / Dragnea are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou, vineri, Guvernul pe tema protestelor, sustinand ca faptul ca Guvernul PSD a gazat si a batut romanii i se pare incalificabil. De asemenea, seful statului a comentat ca Liviu Dragnea are obsesii, frici si cosmaruri de dictator.

Mesajul lui Iohannis pentru Liviu Dragnea: Ha ha ha!

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat vineri seara, dupa sedinta PNL, daca este ingrijorat de o eventuala suspendare, dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea a vorbit despre aceasta posibilitate la.

Un ziar olandez a deschis editia cu Liviu Dragnea: Acum si Romania are un lider autoritar

Unul dintre cele mai citite ziare olandeze, de Volkskrant, a ales sa deschida editia tiparita cu liderul PSD Liviu Dragnea pe prima pagina, titrand Acum si Romania are un lider autoritar. intr-un material mai amplu, publicatia olandeza a vorbit despre cum afaceristul-politician Liviu Dragnea are Romania in stransoarea sa feudala.

Iohannis, despre asasinarea lui Dragnea: Omul are deja fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Klaus Iohannis a tratat in termeni foarte duri lansarea de catre Liviu Dragnea public a teoriei conspirationiste ca s-ar fi incercat asasinarea sa in aprilie 2017. Nu am auzit niciodata despre.

Iohannis, despre asasinarea lui Dragnea: Omul are deja fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tratat in termeni foarte duri lansarea de catre Liviu Dragnea public a teoriei conspirationiste ca s-ar fi incercat asasinarea sa in aprilie 2017. Nu am auzit niciodata despre.

Liviu Dragnea: Cum sa anulez nunta copilului meu? Nici vorba! Vedeti unde duce Iohannis aceasta tara?

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, ca nu are nici cea mai mica intentie de a amana nunta fiului sau, programata pentru acest weekend, in ciuda protestului.

Liviu Dragnea: Anul trecut, a fost o tentativa de asasinare, am scapat / Au fost 4 straini, i-a platit un om foarte celebru n lume

Liviu Dragnea a declarat, marti, la Antena 3, ca anul trecut a fost tinta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru straini care au stat in Romania trei saptamani si care au fost platiti de un om foarte celebru in lume. in prima iesire dupa protestele reprimate brutal pe 10 august, Liviu Dragnea a acuzat o tentativa de lovitura de stat si l-a atacat virulent pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca vrea sa fie suspendat. Ce a vazut seful PSD, la televizor, in timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio disproportie in actiunea JandarmerieiDragnea: O sustin pe Viorica Dancila, e un premier foarte bun. Trebuie sa ramana pana in 2020 cel putinDragnea: Eu as vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Sa vedem daca dl. Tariceanu si-a schimbat opiniaDragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis la declaratiile lui Liviu Dragnea despre tentativa de asasinat

Presedintele Klaus Iohannis a comentat vineri, la Sibiu, afirmatiile liderului PSD Liviu Dragnea, potrivit carora asupra acestuia s-ar fi incercat o tentativa de asasinat in luna aprilie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )