Libnet.ro
UNICEF

13:45

Liviu Dragnea, lovitura dura la inchisoare. A ajuns internat in spital

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, lovitura dura la inchisoare. A ajuns internat in spital

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care a fost transferat de urgenta la spitalul Jilava. Liviu Dragnea, lovitura dura la inchisoare Acesta a fost intrenat de urgenta la spital, fiind deci infectat cu coronavirus. Liviu Dragnea, care se afla in Penitenciarul Bucuresti-Rahova, ar fi . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, confirmat cu Covid-19. El a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava Avocat: Starea lui este buna

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a fost testat pozitiv cu Covid-19 si a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament. Codrin Stefanescu, despre Liviu Dragnea: Suntem ingrijorati, nu i se da dreptul sa dea un telefon.

Liviu Dragnea, infectat cu noul coronavirus

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament.

Liviu Dragnea are COVID-19. Fostul lider PSD a fost internat la spitalul penitenciarului Jilava

Liviu Dragnea are COVID si a fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava. Informatia a fost confirmata de avocata fostului sef al PSD.

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu coronavirus: Fostul lider PSD este internat la Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit G4Media. Fostul lider al PSD ar fi fost diagnosticat cu COVID-19 pe 9 decembrie si este asimptomatic. Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu.

Liviu Dragnea are coronavirus. Fostul lider PSD, internat in Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Fostul presedinte PSD este internat pe o sectie a Spitalului Penitenciar Jilava, destinata detinutilor care au coronavirus.

Curtea de Apel Bucuresti: Liviu Dragnea se poate intoarce la munca, in penitenciar

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, care ispaseste pedeapsa cu inchisoarea la Penitenciarul Rahova, se poate intoarce la munca in inchisoare, dupa ce acest drept ii fusese interzis. Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva, transmite Mediafax.

Lovitura dura pentru cantareata Crina Mardare. Ce i-a facut secretara ei in instanta

Lovitura dura pentru cantareata Crina Mardare in plina pandemie de coronavirus. Ce i-a facut secretara ei in instanta este de neimaginat. Iata ce spune avocatul femeii. Crina Mardare, data in judecata Printre romanii care si-au pierdut locul de munca din cauza pandemiei de coronavirus este si secretara scolii de muzica a uneia dintre cele mai .

Codrin Stefanescu, despre Liviu Dragnea: Suntem ingijorati, nu i se da dreptul sa dea un telefon

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca apropiatii lui Liviu Dragnea sunt ingrijorati pentru ca fostului lider social-democrat nu i se da voie sa dea un telefon familiei.

Liviu Dragnea are coronavirus. A fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Pe.

Liviu Dragnea, victorie in instanta. Fostul sef al PSD ar putea iesi mai repede din penitenciar. Codrin Stefanescu: Bravo, Flavia! Ai reusit sa indrepti un abuz infiorator

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, si-a castigat in instanta dreptul de a se intoarce la munca in perioada in care se afla in penitenciar, avand in vedere ca in ultima vreme nu a mai putut sa faca acest lucru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )