Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, lovitura grea pentru Viorica Dancila. Fostul lider PSD, cerere pentru anularea alegerii in functie a Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor la Congresul PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, lovitura grea pentru Viorica Dancila. Fostul lider PSD, cerere pentru anularea alegerii in functie a Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor la Congresul PSD

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus in instanta o cerere de interventie, in calitate de intervenient principal, in contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii. continuă pe Antena3

Florin Iordache, dupa ce Liviu Dragnea a atacat in instanta alegerea Vioricai Dancila in fruntea PSD: Bate campii. Si-a pierdut calitatea de membru cand a fost arestat. N-are nicio sansa de castig

Deputatul PSD Florin Iordache sustine ca actiunea depusa in instanta de Liviu Dragnea, prin care acesta contesta procedura prin care Viorica Dancila si Mihai Fifor au fost alesi in conducerea PSD, va fi.

UPDATE Liviu Dragnea blocheaza in instanta instalarea Vioricai Dancila ca presedinte Codrin Stefanescu: E o chestie de procedura, nu un atac la actuala conducere Presa nu este lasata sa intre in Tribunal (VIDEO)

UPDATE: Reprezentantii mass-media nu sunt lasati sa intre in Tribunalul Bucuresti, pe motiv ca sedinta, in care fostul presedinte social-democrat Liviu Dragnea contesta alegerea Vioricai Dancila si a lui .

Judecatorii se pronunta vineri pe cererea prin care Liviu Dragnea solicita anularea alegerii noii conduceri a PSD

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat pentru vineri pronuntarea pe cererea prin care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, solicita anularea alegerii Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor laconducerea fo.

Liviu Dragnea contesta congresul PSD in care Viorica Dancila a fost aleasa presedintele partidului

Liviu Dragnea agita apele din inchisoare! Acesta vrea sa provoace un cutremur veritabil in tabara Partidului Social Democrat. Fostul lider PSD contesta congresul in care Dancila a fost aleasa presedintele partidului. Dragnea contesta congresul PSD in care Dancila a fost aleasa presedinte Liviu Dragnea, aflat de cateva luni bune in inchisoare, s-a adresat instantei cu .

Liviu Dragnea a cerut instantei anularea alegerii noii conduceri a PSD

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus in instanta o cerere de interventie, in calitate de intervenient principal, in contradictoriu cu PSD, prin cabinetul avocatului Flavia Teodosoiu, pentru anularea alegerii Vioricai Dancila si a lui Mihai Fifor la Congresul PSD in functiile de presedinte, respectiv secretar general PSD, potrivit documentelor consultate de Stiripesurse. ro. Surse din conducerea PSD spun ca solicitarea adresata instantei de Liviu Dragnea este o aberatie si ca instanta a ramas joi in pronuntare.

Un fost lider PMP a trecut la PSD: Am raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim-ministru Viorica Dancila (FOTO)

Fostul membru PMP Radu Cristescu s-a inscris in PSD. Acesta a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca a raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim-ministru Viorica Dancila.

Anunt de ultima ora! Viorica Dancila: Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata

Anunt important facut de premierul Romaniei! Viorica Dancila a declarat, joi 8 august, ca intentioneaza sa dea mai multe ordonante de urgenta, inclusiv una pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata, respectiv inasprirea pedepselor pentru aceste fapte. Ce isi propune Viorica Dancila Premierul Romaniei Viorica Dancila a anuntat, prin intermediul unei postari pe .

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili; Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara ca Guvernul va da o ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoarea pe viata pentru criminali, violatori si pedofili. Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate, a subliniat Dancila.

Viorica Dancila cere sesiune extraordinara a Parlamentului pentru un proiect de OUG privind serviciul 112

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca a fost elaborat un proiect de OUG privind imbunatatirea serviciului 112, acesta intrand deja pe circuitul de avizare. insa, pentru a putea fi aprobat actul normativ de Guvern, Parlamentul trebuie sa convoace o sesiune extraordinara, acum fiind in vacanta. UPDATE Dancila a mai spus ca Executivul va discuta joi, in prima lectura, proiectul de lege privind procedurile pentru cautarea persoanelor disparute.

Digi 24, pe surse: ALDE va iesi saptamana viitoare de la guvernare. Viorica Dancila, ultima incercare de a salva coalitia

In discutiile purtate intre Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila, premierului i s-au pus mai multe conditii pentru continuarea guvernarii, dar sefa de la Palatul Victoria nu a fost de acord cu niciuna dintre ele. Ce urmeaza acum?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )