Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liviu Dragnea, marturisire inedita. Ce mananca in fiecare zi

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, marturisire inedita. Ce mananca in fiecare zi

Liviu Dragnea a marturisitcare este gustarea sa preferata, pe care oconsuma zilnic. El a declarat, la Parlament, ca mananca eugenii si ca are aceste produse de patiserie si in masina,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a recunoscut. Nu ii plac doar bombonicile, ci si... EUGENIILE. Mananc cate una in fiecare zi

Dupa mai bine de patru ore de sedinta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD, liderul partidului, Liviu Dragnea, a facut o marturisire la care nu se astepta nimeni. El a declarat luni ca mananca in.

Dragnea spune ca mananca in fiecare zi cate o eugenie:Am si in masina, si in birou, si acasa

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat luni ca mananca in fiecare zi cate o eugenie si ca pastreaza astfel de biscuiti in masina, in birou, dar si acasa, informeaza Agerpres.

La ce nu poate renunta Liviu Dragnea: Am in masina, in birou si acasa

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat, luni, la Parlament, ca mananca zilnic cate o eugenie, un obicei pe care il are inca de cand era copil.

Cum s-a transat lupta pentru putere in PSD. Liviu Dragnea: Vom alege presedintele executiv la Congres

UPDATE - Vor exista alegeri pentru vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune. Vom alege presedintele executiv la Congres, a declarat Liviu Dragnea, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv.

Schimbari importante in PSD. Propunerile facute de Liviu Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv National CExN) ca va propune ca partidul sa aiba 16 vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune, posturile urmand.

Cum a ajuns Liviu Dragnea sa aiba un premiu Oscar

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost distins cu un premiu Oscar. Doar ca nu este acelasi acordat de Academia Americana de Film. PotrivitCV-ului sau de pe site-ul Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a primit.

S-a TERMINAT! Liviu DRAGNEA, somat sa dea EXPLICATII despre prezenta la CHERMEZELE SRI! Va lamuri foarte multe

Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu suspiciunile legate de prezenta acestuia la petrecerile SRI, este parerea secretarului general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Daca.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat obiectivul principal al Congresului partidului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca obiectivul principal al Congresului partidului este adoptarea unui document care sa cuprinda si un plan de dezvoltare pe termen lung a Romaniei. Am avut.

CExN decisv la PSD. Alegeri pentru toate functiile, mai putin cea a lui Liviu Dragnea. Ce spune Liviu Dragnea despre ministrul Toader

In cadrul congresului PSD din data de 10 martie, social-democratii vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte, a anuntat liderul PSD LIviu Dragnea, dupa sedinta CEx, scrie Digi24 . Later edit: Dragnea isi.

Chirica: Stanga comunista a lui Liviu Dragnea descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. Exista o diferenta mare intre Dragnea si Ceausescu. Ceausescu a facut si cateva lucruri bune

Primarul Iasiului Mihai Chirica a scris, luni, peFacebook, ca excluderea lui din PSD nu inseamna ca va renunta la principiile social-democratiei europene moderne ori la lupta anticoruptie si ca stanga comunista a lui Liviu Dragnea, dezvoltata in jurul unor interese penale si personale, descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. Acesta a mai scris ca a venit timpul ca adevaratii social-democrati sa inteleaga fundatura spre care indreapta partidul actuala conducere si ca intre Ceausescu si Dragnea exista o mare diferenta, aceea ca Ceausescu a facut si cateva lucruri bune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )