Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, mutat de la Rahova?! Ce se intampla cu fostul lider PSD

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, mutat de la Rahova?! Ce se intampla cu fostul lider PSD

Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Jilava. Ce se intampla cu liderul Partidului Social Democrat? Acesta a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Liviu Dragnea ar putea fi mutat de la Rahova la Jilava? Penitenciarul Rahova nu are suficiente celule pentru regimul semi-deschis, astfel ca fostul presedinte al Partidului . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Sefanescu. Ce a transmis fostul lider PSD

Codrin Stefanescu a fost sunat de Liviu Dragnea, din penitenciar. Fostul secretar al PSD a dezvaluit ca Dragnea nu stie nimic din ce se intampla in PSD dupa condamnarea sa. Stefanescu a spus ca nu i-a .

Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Sefanescu. Ce a transmis fostul lider PSD din spatele gratiilor

Codrin Stefanescu a fost sunat de Liviu Dragnea, din penitenciar. Fostul secretar al PSD a dezvaluit ca Dragnea nu stie nimic din ce se intampla in PSD dupa condamnarea sa. Stefanescu a spus ca nu i-a .

Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Penitenciarul Jilava (surse)

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea ar putea fi mutat de la penitenciarul Rahova. Luni, 17 iunie, va expira perioada de carantina si, potrivit unor surse Antena 3, Dragnea va fi mutat la penitenciarul.

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie. Este puternic, este demn!

Codrin Stefanescu a dezvaluit motivul pentru care Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie. Fostul lider al PSD ar fi dezamagit de tradarile unor social-democrati, care au aruncat asupra lui vina pentru rezultatul slab de la alegerile europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea nu se uita la TV in puscarie Presupun ca nu [] .

VIORICA DANCILA: Nu as vrea sa il judec pe Liviu Dragnea

Presedintele interimar al social-democratilor, Viorica Dancila, a afirmat luni ca nu ar dori sa il judece pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, dar ar vrea sa schimbe modul de lucru al acestuia, fiind de parere ca decizia nu trebuie sa fie luata in mod individual, de un singur om, ci trebuie sa apartina forurilor statutare ale partidului.

Surse: Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Penitenciarul Jilava

Informatii in exclusivitate despre regimul de detentie pentru Liviu Dragnea. Expira acea perioada de carantina de 21 de zile si apoi se va stabili regimul de detentie si unde va ispasi pedeapsa fostul lider PS.

Codrin Stefanescu, dupa discutiile cu Liviu Dragnea: Mi-a spus ca e puternic, e demn si ca isi duce mai departe crucea mai departe

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, a spus la Antena 3 ce a vorbit cu Liviu Dragnea la telefon si a precizat faptul ca de indata ce va putea primi vizite, va merge sa-l vada pe fostul lider.

Viorica Dancila dezvaluie ce regrete are dupa colaborarea cu Dragnea: Au fost mai multi factori care au contribuit la probabil acea retinere

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca are mai multe regrete legate de colaborarea pe care a avut-o cu fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Aceasta a sustinut ca ii pare rau ca in anumite momente n.

Merge Dancila pana la capat cu epurarile din PSD? La conducerea ANRM fac legea slugile oamenilor lui Liviu Dragnea. Gigi Dragomir, fost comerciant de carne, si Dorinel Ursarescu, condamnat pentru coruptie, gestioneaza REZERVELE ROMANIEI

Dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, PSD-ul a dat semnale ca se delimiteaza de oamenii fostului lider. Viorica Dancila i-a demis, inca din prima saptamana din noua era a partidului, pe Anca Alexandrescu si Da.

Dancila: Poate ca si Liviu Dragnea a avut partea lui de vina la europarlamentare. Nu esti om slab daca-i asculti pe toti

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni seara la TVR despre rezultatul PSD la europarlamentare si despre cum a incercat sa schimbe abordarea din interiorul partidului odata cu preluarea sefiei interimare de la Liviu Dragnea care a fost condamnat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )