Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Nu am nicio actiune la purtator / Nu am actiuni la Tel Drum / O ciorba reincalzita care nu mai are niciun gust

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Nu am nicio actiune la purtator / Nu am actiuni la Tel Drum / O ciorba reincalzita care nu mai are niciun gust

Liviu Dragnea a sustinut luni ca nu detine actiuni la purtator si nu se afla in spatele firmei Tel Drum, dupa ce site-ul de investigatii RISE Project a publicat un document atribuit serviciului secret al ministerului de Interne si care afirma ca seful PSD este detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la SC Tel Drum SA. continuă pe Hotnews

VIDEO. Un deputat USR a depus plangere la DIICOT impotriva lui Liviu Dragnea privind legaturile cu firma Tel Drum

Deputatul USR Emanuel Ungureanu s-a prezentat, luni, la sediul DIICOT, pentru a depune o plangere penala impotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, pe tema legaturilor sale cu firma Tel Drum, prezentate in ancheta Rise Project.

Liviu Dragnea: Nu am nicio afacere in Brazilia, Soros e de vina

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si ca nu are nicio legatura cu ancheta DNA, sustinand ca totul pleaca de la omul de.

Nu sunt nici in spatele, nici in fata Tel Drum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins, astazi, informatiile prezentate de Rise Project privind legaturile sale cu firma Tel Drum, afirmand ca nu are actiuni la purtator si nici nu se afla in spatele ei, fapt demonstrat de mai multe dosare deschise si in cazul carora a fost dispusa neinceperea urmaririi penale.

EXCLUSIV Cum a ajuns fosta vila cu 11 camere din Busteni a lui Sergiu Cunescu la o firma in care asociati sunt oameni din anturajul Tel Drum. Plus: O legatura directa cu fiul lui Liviu Dragnea

Undeva pe un varf de munte se inalta pe trei nivele o vila cu 11 camere, teresa si balcoane de pe care se poate vedea excelent partia de schi din Busteni. Este o casa de vacanta detinuta de o firma care are ca actionari oameni din anturajul Tel Drum si SP Investment Management SRL, societate detinuta pana recent in proportie de 90% de Valentin Stefan Dragnea, fiul liderului PSD. Dupa ce am inceput investigatiile cu afacerile fiului, toate partile sociale din firma au fost transferate pe numele lui Liviu Ilie Dragne fara a la sfarsit). Acesta are profilul unui interpus al familiei Dragnea, omniprezent in societatile la care Dragnea Jr. detine actiuni. Nici reprezentatii firmei Interfrigo, nici fiul lui Liviu Dragnea n-au putut fi contactati pana la ora publicarii anchetei pentru un punct de vedere.

Liviu Dragnea: Nu am actiuni la purtator, nu am afaceri in Brazilia sau alta tara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si ca nu are nicio legatura cu ancheta DNA. Liderul PSD a negat si ca ar avea actiuni la purta.

Liviu Dragnea: Am auzit tot felul de aberatii. Eu nu am actiuni la purtator (VIDEO)

Presdintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu are actiuni la purtator, sustinand ca informatiile aparute in ultimele zile despre acest subiect sunt niste aberatii. M-am.

RISE Project publica investigatia despre legatura Dragnea-Tel Drum. Doi si-un Sfert:Respingem ferm alegatiile

RISE Projecta publicat, aseara, investigatia ce ar fi pornit de la un raport secret al Directiei Generale de Protectie Interna, serviciul secret al Ministerului de Interne, din care ar rezulta legaturile lui Liviu Dragnea cu SC Tel Drum. Publicarea articolului a fost amanata in urma unui control al ANAF la redactia Rise Project. Pe de alta parte, reprezentantii DGPI sustin ca presupusul document secret publicat de Rise Project nu ii apartine.

VIDEO Un deputat USR a depus o sesizare la DIICOT privind legaturile lui Dragnea cu Tel Drum

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o sesizare la DIICOT pentru ca aceasta institutie sa cerceteze afacerile necurate ale liderului PSD Liviu Dragnea, potrivit anuntului facut de acesta pe pagina sa de Facebook, referindu-se la legaturile acestuia cu compania Tel Drum.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere la DIICOT impotriva lui Dragnea privind legaturile cu Tel Drum

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a mers, luni, la sediul DIICOT, unde a depus o plangere penala impotriva liderului PSD Liviu Dragnea cu privire la presupusele sale legaturi cu Tel Drum, prezentate in ancheta Rise Project.

Si copiii stiu in Teleorman ca Tel Drum este al lui Dragnea. Orban, IRONIC la adresa sefului PSD

Ludovic Orban a declarat ca nu mai este niciun secret faptul ca Tel Drum apartine lui Liviu Dragnea. Cred ca pana si copiii stiu in Teleorman ca este firma detinuta, prin.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )