Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea: Opris este seful STS care a lansat acuzatii grave.

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Opris este seful STS care a lansat acuzatii grave.

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat ca Marcel Opris este seful STS care a lansat acuzatii grave la adresa proiectului de descentralizare. Daca stie, a stiut si stie ca exista nereguli in proiectul de descentralizare, el trebuia sa actioneze insitutional. Daca aceste informatii sunt importante, de ce le-a tinut ascunse. Inseamna ca ne indreptam spre o societate bizantina, a declarat Liviu Dragnea. Vicepremierul a precizat ca nu a incercat sa ia legatura cu Marcel Opris ca sa ii ceara . continuă pe România Liberă

UPDATE Dragnea a dezvaluit cine este seful de asa zis serviciu secret care il acuza: Marcel Opris, seful STS

Vicepremierul Liviu Dragnea a dezvaluit joi ca seful serviciului secret care l-a acuzat ca ascunde nereguli prin proiectul de descentralizare este directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris. Vreau sa pun cateva intrebari: daca stie, a stiut sau stie in continuare ca exista nereguli sau ilegalitati in porcesul de alocare a ajutoarelor sociale, cum poate sa explice ca un proces de descentralizare ar putea acoperi aceste ilegalitati, in conditiile in care s-a spus public ca tot ce inseamna inspectie si control raman la nivelul ministerelor, cum ar putea fi acoperite aceste ilegalitati? Doi: de ce nu le face publice? Si trei: nu cumva daca tot detine de foarte mult timp aceste informatii despre presupuse ilegalitati, nu cumva este tainuitor? Este vorba de domnul Opris de la STS, a spus Dragnea.

Dragnea a dezvaluit cine este seful de asa zis serviciu secret care il acuza: Marcel Opris, seful STS

Vicepremierul Liviu Dragnea a dezvaluit joi ca seful serviciului secret care l-a acuzat ca ascunde nereguli prin proiectul de descentralizare este directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris. Se actualizeaza.

Marcel Opris, seful STS, este asa-zisul sef de servicii vizat de Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, joi, ca s-a referit la Marcel Opris, seful STS, in declaratia de zilele trecute, cand spunea ca un sef de asa-zis serviciu secret umbla prin targ si spune ca descentralizarea facuta de vicepremier vizeaza acoperirea unor greseli in plata de ajutoare sociale.

Dragnea il barfeste pe seful STS. Pentru ca si seful STS il barfeste pe Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea l-a acuzat pe Marcel Opris, seful Serviciului de Telecomunicatii speciale STS), ca a criticat, intr-un cadru neoficial, proiectul descentralizarii administrative. Conflictele dintre Marcel Opris si actuala putere au radacini in vara fierbinte a anului 2012.

Liviu Dragnea: Un sef de asa-zis serviciu secret spune ca fac descentralizare ca sa acopar ...

Vicepremierul Liviu Dragnea sustineca un sef al unui serviciu secret, al carui nume nu a dorit sa-l mentioneze, ar fi vorbit despre el ca face procesul de descentralizare pentru a acoperi diverse greseli. Dragnea spune ca de fapt persoana respectiva se opune descentralizarii. Exista seful unui asa-zis serviciu secret din Romania, care umbla prin targ spunand ca eu vreau sa fac procesul de descentralizare ca sa acopar unele greseli care s-au facut in plata unor ajutoare sociale. Eu il rog, ca .

Liviu Dragnea, atac la adresa unui sef de servicii secrete, pe tema descentralizarii: Face acuzatii foarte grave

Vicepremierul Liviu Dragnea a lansat o amenintare directa la adresa unui sef de serviciu secret, al caruit nume nu a dorit, insa, sa-l mentioneze. Dragnea il acuza pe acesta ca se opune descentralizarii.

Liviu Dragnea: Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca ramin la Ministerul Muncii, nu merg la consiliile judetene

Liviu Dragnea a declarat luni seara ca Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) nu vor trece de la Ministerul Muncii la Consiliile Judetene in cadrul proiectului de descentralizare. Liviu Dragnea a explicat ca in ceea ce priveste ANOFM decizia nostra este sa nu se descentralizeze. In schimb, vicepremierul discuta cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, descentralizarea Agentiei pentru Plati si Inspectie Sociala: Discutia este daca putem descentraliza fara sa producem tulburari in sistem. La Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala exista aceasta posibilitate descentralizare - n. red. ), la ANOFM e clar ca producem tulburari in sistem, spune Liviu Dragnea. Vom reveni cu amanunte.

Liviu Dragnea: Proiectul descentralizarii este finalizat. Maine il prezint premierului Victor Ponta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi, la Parlament, ca proiectul descentralizarii este finalizat si urmeaza sa-l prezinte vineri premierului Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca saptamana viitoare va avea o serie de intalniri cu reprezentantii PDL si cei ai Minoritatilor pentru a le prezenta proiectul Guvernului.

Denuntatorul lui Liviu Dragnea din dosarul referendumului: Eu am facut plangerea, sunt in viata deocamdata

Persoana indicata drept denuntator in dosarul Frauda la referendum al lui Liviu Dragnea, despre care vicepremierul sustinea ca este decedata, se numeste Romica Parpalea, fost sef de filiala PSD la Bragadiru, acesta declarand pentru Gandul ca el a facut plangerea si ca este in viata deocamdata, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea admite ca abordarea USL fata de regionalizare s-a schimbat de la inceputul acestui an

Abordarea USL fata de regionalizare este diferita in acest moment fata de cea de la inceputul anului, a recunoscut vicepremierul Liviu Dragnea, care a participat la un seminar pe tema dezvoltarii regionale. De.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )