Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liviu Dragnea: Am oprit 15.000 de sustinatori ai mei sa mearga la Curtea Suprema (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Am oprit 15.000 de sustinatori ai mei sa mearga la Curtea Suprema (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca a oprit circa 15. 000 de sustinatori ai lui sa mearga luni la Curtea Suprema, acolo unde s-a desfasurat ultimul termen in procesul in care prima instanta la condamnat la 3 ani si. continuă pe B1

Cand afla Liviu Dragnea sentinta in Dosarul angajarilor fictive

Judecatorii de le Curtea Suprema au stabilit data de 27 mai 2019 pentru pronuntarea sentintei in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este inculpat. Liderul PSD a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni cu executare, decizia nefiind definitiva. Luni, 20 mai, la Curtea Suprema s-a judecat [] .

Liviu Dragnea, declaratie surprinzatoare: Trebuie eliminata pensia speciala pentru parlamentari

Liviu Dragnea sustine ca pensiile speciale ale parlamentarilor trebuie eliminate. Stiu ca nu o sa le convina colegilor mei parlamentari, dar eu le spun ca nu se moare din asta. Sunt acele indemnizatii.

Liviu Dragnea, despre verdictul Curtii Supreme: Nu am emotii. Sunt complet nevinovat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu are emotii in privinta deciziei finale pe care urmeaza sa o dea Curtea Suprema, pe 27 mai, in dosarul in care prima instanta l-a condamnat la 3 ani si jumatate de inchsioare.

Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de la Curtea Suprema

Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de la Curtea Suprema. Instanta a decis sa amane pronuntarea in cazul sefului PSD. Procurorul DNA a cerut in sala de sedinta pedeapsa medie pentru.

Continua seria de amanari sau se va hotari soarta lui Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta? Luni sunt noi termene si la inalta Curte, si la Curtea Constitutionala

Instanta suprema si Curtea Constitutionala vor anunta luni daca iau, in sfarsit, o decizie, sau continua seria de amanari in privinta dosarului lui Liviu Dragnea, respectiv in privinta sesizarii facute de Florin Iordache, una cu implicatii directe asupra procesului liderului PSD.

Avocatul Romaniei la CEDO a mintit Curtea de la Strasbourg ca sa-l ajute pe Liviu Dragnea

Noul agent guvernamental al Romaniei pe langa Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Viorel Mocanu, a prezentat informatii false instantei de la Strasbourg, in incercarea de a-l ajuta pe reclamantul Liviu Dragnea. Liderul PSD a atacat la Strasbourg sentinta de condamnare in dosarul Referendumul, unde a primit doi ani de inchisoare cu suspendare.

Cati ani ar putea primi Liviu Dragnea in Dosarul angajarilor fictive. Decizia, asteptata luni, la ICCJ

Judecatorii de la Curtea Suprema au anuntat ca termenul din 20 mai in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman ar putea fi ultimul. Procurorii anticoruptie au cerut o pedeapsa de 7 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru Liviu Dragnea. in prima instanta, liderul PSD a primit 3 ani si 6 luni de [] .

Liviu Dragnea, la Adevarul Live, despre relatia cu Viorica Dancila, europarlamentare si proces

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre pregatirea formatiunii pentru alegerile europarlamentare, relatia cu Viorica Dancila si restructurarea Guvernului, precum si despre procesul sau de la Curtea Suprema, proces in care va afla sentinta pe 27 mai.

Liviu Dragnea, sentinta finala in dosarul agajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Liviu Dragnea afla luni sentinta finala in dosarul agajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Curtea Suprema a ascultat concluziile finale si a decis sa anunte decizia in prima zi dupa alegerile.

Liviu Dragnea, sentinta finala in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Liviu Dragnea afla luni sentinta finala in dosarul agajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Curtea Suprema a ascultat concluziile finale si a decis sa anunte decizia in prima zi dupa alegerile.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )