Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Se pare ca de o buna perioada de timp, Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa

B1 B1,
Liviu Dragnea: Se pare ca de o buna perioada de timp, Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sussine ca premierul Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa, subliniind ca daca trebuie sa demisioneze din Guvern daca vrea. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Daca Ciolos se inscrie intr-un partid, trebuie sa-si dea demisia

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus ca premierul Dacian Ciolos trebuie sa-si dea demisia in situatia in care se va iscrie intr-un partid politic pentru ca, altfel, si-ar incalca promisiunile facute la inceputul mandatului.

Klaus Iohannis, presedinte-lucrator. Ce spun analistii despre gestul lui Iohannis de a-l impinge pe Dacian Ciolos in politica

Seful statului i-a cerut premierului sa renunte la eticheta de tehnocrat daca vrea sa ramana la Palatul Victoria si dupa alegerile parlamentare. Analistii politici spun ca Iohannis a inceput sa devina, pe tacute, poresedinte-jucator, in timp ce Dacian Ciolos este vazut drept salvatorul PNL.

Gorghiu: Nu vreau sa se inscrie in PNL Dacian Ciolos, ar avea mult de pierdut

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seara ca nu vrea ca premierul Dacian Ciolos sa se inscrie in partidul sau pentru ca ar avea multe de pierdut, inclusiv respectul pentru ca ar insemna sa-si incalce cuvantul. Nu l-as mai aprecia pe Dacian Ciolos daca ar intra in PNL acum pentru ca ar insemna sa-si calce cuvantul de onoare, a afirmat Gorghiu la Antena 3, preluata de Mediafax.

Radu Banciu: Dacian Ciolos n-a performat, adica nu a luat Romania din mlastina si a dus-o in Paradis. El a tinut-o mai degraba pe linia de plutire, cu rezultate proaste (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratia presedintelui Klaus Iohannis despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de.

Dacian Ciolos, despre cazul politistului Gigina: E firesc ca trebuie sa asculti ordinele sefilor. Dar ordinele sefilor trebuie sa se bazeze pe lege si pe integritate

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, in fata studentilor din anul I ai Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, ca nimeni din Romania nu are dreptul sa ii ceara unui subordonat sa faca altceva decat sa respecte legea.

Cum reseteaza demisia lui Vasile Blaga intreaga strategie PNL pentru alegeri. Fostul presedinte liberal era cel mai mare adversar al ideii ca Dacian Ciolos sa fie sustinut pentru un nou mandat de prim-ministru

Copresedintele liberalilor a demisionat din functie, fiind urmarit penal pentru ca ar fi primit 700. 000 de euro pentru finantarea fostului PDL. Blaga era cel mai puternic adversar al ideii ca Partidul National Liberal sa il sprijine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier.

Dacian Ciolos: Suntem interesati de investitii straine majore, dar cautam sa stimulam si dezvoltarea capitalului autohton

Premierul Dacian Ciolos a fost prezent marti seara la un eveniment aniversar al firmei de audit si consultanta PwC Romania, care a aniversat anul acesta 25 de ani de activitate pe plan local. Cu aceasta.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Dacian Ciolos: Trebuie sa isi declare intentiile de viitor, iar daca vrea sa continue sa spuna cu ce partid simpatizeaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit in cadrul declaratiilor pe care le-a acordat presei despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de partea unui partid sau va ramane.

Dacian Ciolos a publicat un printscreen de pe ecranul telefonului sau. Care este mesajul transmis de premier

Dacian Ciolos a postat pe pagina lui de Facebook, marti seara, un printscreen cu confirmarea donatiei facute in contul Cuminteniei Pamantului, raspunzand astfel unui indemn.

Dacian Ciolos, despre disparitia lui Sebastian Papaiani: Ne lasa o lume a zambetului si a glumei bune

Premierul Dacian Ciolos a transmis marti un mesaj de condoleante familiei actorului Sebastian Papaiani. Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos, Sebastian Papaiani ne lasa o lume a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )