Libnet.ro
UNICEF

12:15

Liviu Dragnea: Pentru mine demnitatea este mai importanta decat oricare functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul daca ai o oarecare experinta (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Pentru mine demnitatea este mai importanta decat oricare functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul daca ai o oarecare experinta (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, ca pentru el este mai importanta demnitatea decat orice functie, informeaza B1 TV. Ajuns la sediul PSD, Dragnea a mai precizat ca poate ajuta partidul si ca un simplu membru. Le mul. continuă pe B1

PSD decide soarta lui Dragnea. Fostul ministru: Pentru mine, demnitatea este mai importanta decat oricare functie

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul, a ajuns la sediul PSD unde se tine sedinta in care se decide daca isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD.

Liviu Dragnea urmeaza sa demisioneze luni din conducerea PSD: Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Liviu Dragnea, urmeaza sa demisioneze luni si din functia de presedinte executiv al PSD. Dragnea a declarat luni dimineata, la sosirea la sedinta conducerii PSD, ca Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul, daca ai oarecare experienta. Intrebat de jurnalisti daca a discutat cu premierul Victor Ponta despre numele inlocuitorului sau la Ministerul Dezvoltarii, Dragnea a raspuns da, fara a da alte detalii.

Decizia in cazul unei eventuale demisii a lui Liviu Dragnea din conducerea PSD, amanata pentru miercuri. Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar colegii resping ideea. Ma bucura sa vad ca am atata sustinere in partid

Liviu Dragnea si-a prezentat, luni, demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta decizie in Comitetul Executiv, miercuri, pentru ca trebuie sa fie toata tara. Eu am spus ca imi depun mandatul in BPN, am facut-o. Daca ei au spus ca vor sa duca mandatul in Comitetul Executiv, asa facem. Este o atitudine care ma bucura, sa vezi ca ai atata sustinere in partid. Sunt un om hotarat, decis, care nu ezita. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie. eu cred ca nu, a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta BPN al PSD.

Liviu Dragnea: Demisia mea este un gest de demnitate, in continuare imi sustin cu tarie nevinovatia

Liviu Dragnea a declarat la Targu Mures ca demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale reprezinta un gest de demnitate, transmite Agerpres. Ministrul demisionar a mai anuntat ca isi sustine in.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune (VIDEO)

Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune, este de parere primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD, informeaza B1 TV. Liviu Dragnea trebuie sustinut.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte

Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte, avand in vedere decizia propusa la Consiliul National de conducerea partidului privind sanctionarea celor cu probleme in justitie, a afirmat Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea si vicepresedinte PSD. Cand eu am spus ca nu trebuie incalcate principii, pentru ca asa este normal intr-o tara democratica, unii colegi de ai mei nu au fost de acord si iata consecinta. Atunci cand incalci principii, trebuie sa accepti si lucruri nedrepte din acest punct de vedere, a spus Oprisan, luni, la sediul PSD.

Dosarul Referendumul: Campania comuna a USL pentru referendumul din 2012 este inexistenta in pozitia PNL fata de condamnarea lui Liviu Dragnea

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din 2012.

Apusul lui Liviu Dragnea, atotputernicul baron de Teleorman. Drumul de la sef de judet la condamnat penal

Liviu Dragnea a fost condamnat vineri, 15 mai, la un an cu inchisoare cu suspendare in dosarul Frauda la Referendumul din 2012. Decizia nu este definitiva. Numarul 2 in PSD devine astfel condamnat penal. Cariera politica a lui Dragnea a inceput in urma cu 20 de ani, in Teleorman, judet la carma caruia baronul s-a aflat aproape 15 ani.

Liviu Dragnea, ultimul activist politic

PSD are de ales intre mortii lui Liviu Dragnea si scheletele lui Victor Ponta. E o lupta intre generatii care se lauda in direct, dar se injunghie pe la spate cand se inchid camerele de luat vederi. E o alegere intre rau si mai rau. Victor Ponta il deplange pe Liviu Dragnea cu emotia celui care abia asteapta sa-i pipaie demisia. Iar Liviu Dragnea isi incheie perioada de glorie pentru a se intoarce in penumbra sforarului.

Mircea Geoana critica PSD: Liviu Dragnea, condamnat pentru fapte de coruptie, nu pentru ca a indemnat oamenii sa mearga la vot

Mircea Geoana a scris pe Facebook ca Liviu Dragnea are o condamnare penala si din acest motiv trebuie sa plece din viata politica din Romania, iar sceneta ieftina pusa in scena de Ponta si Dragnea este umilitoare pentru membrii si votantii PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )