Libnet.ro
UNICEF

12:15

Liviu Dragnea: Pentru Tel Drum au fost multe dosare, s-au deschis, s-au inchis / Daca era ceva, gaseau/ Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele/ Generalul pahontu e postasul de serviciu al Cotroceniului

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Pentru Tel Drum au fost multe dosare, s-au deschis, s-au inchis / Daca era ceva, gaseau/ Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele/ Generalul pahontu e postasul de serviciu al Cotroceniului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Romania TV, ca toata istoria cu firma teleormaneana Tel Drum a inceput in 2004, intr-o campanie electorala pentru alegerile locale, si ca au existat multe dosare legate de acest caz, dar toate s-au deschis, s-au inchis. In opinia sefului PSD, presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. Dragnea l-a atacat si pe seful SPP, generalul Lucian Pahontu, pe care l-a acuzat ca este bagat in politica si ca este postasul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Pentru Tel Drum au fost multe dosare, s-au deschis, s-au inchis / Daca era ceva, gaseau/ Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Romania TV, ca toata istoria cu firma teleormaneana Tel Drum a inceput in 2004, intr-o campanie electorala pentru alegerile locale, si ca au existat multe dosare legate de acest caz, dar toate s-au deschis, s-au inchis. In opiniasefului PSD, presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. Dragnea: Generalul Pahontu n. r seful SPP) este postasul de serviciu al Cotroceniului. Ii transmit sa se ocupe de SPP si sa le transmita apropiatilor sa lase gandurile de marireDragnea: Romania este statul cu cea mai mica datorie din Europa.

(VIDEO) Liviu Dragnea sa ajungi imbracat in multe dungi. IMAGINI NEVAZUTE pe TV: Cum s-a vazut protestul din fata Guvernului. Mi-e scarba ca nu suntem in stare sa ne luam tara inapoi. Facem alte tari frumoase, construim la altii case ...

Aproximativ 1. 000 de persoane au protestat duminica seara in fata Guvernului, apoi manifestantii au mers, in mars, in fata sediului PSD din Kiseleff. Acestia au scandat impotriva.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si fraudare de fonduri

ACTUALIZARE 15:31 Gheorghe Piperea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea il critica pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea. *ACTUALIZARE 15:21 Tariceanu, despre noul dosar al lui Dragnea: O incercare de rasturnare a actualei coalitii si a Guvernului *ACTUALIZARE 13:51 Orban, despre Dragnea la DNA: Nu mi se pare normal sa vina inconjurat de bodyguarzi sau sa se creeze grupuri de presiune *ACTUALIZARE 13:40 Badalau, despre noul dosar al lui Dragnea: Pana nu se pronunta o instanta, nu putem sti *ACTUALIZARE 13:20 Iordache, despre liderii PSD care l-au sustinut pe Dragnea la DNA: Un act de solidaritate, poti sa sustii un coleg intr-un moment dificil *ACTUALIZARE 12:26 Klemm s-a intanit cu Dragnea, dupa audierea acestuia *ACTUALIZARE 12:16 Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 10:05 Liderul PSD a iesit de la DNA, fara a face declaratii *ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD.

Liviu Dragnea: Maine merg la DNA. Am fost citat. Ar fi cam mult sa se ceara inceperea urmaririi penale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, inainte de Congresul tineretului social-democrat, ca luni dimineata va merge la DNA pentru audieri. Dragnea a refuzat sa spuna daca este vorba de dosarul Belina sau de un nou dosar.

Liviu Dragnea, asteptat luni la DNA

Liviu Dragnea a fost chemat vineri la Directia Nationala Anticoruptie. Dar pentru ca liderul PSD este plecat in strainatate, procurorii l-au citat din nou pentru ziua de luni.

Liviu Dragnea, in fata procurorilor DNA. A fost citat de procurori intr-un dosar de coruptie

50 - Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit luni la DNA, dupa ce a fost citat de procurori intr-un dosar de coruptie, informatie confirmata de liderul PSD. Stirea.

Liviu Dragnea, audiat de procurorii DNA. A fost citat intr-un dosar de coruptie

50 - Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit luni la DNA, dupa ce a fost citat de procurori intr-un dosar de coruptie, informatie confirmata de liderul PSD. Stirea.

LIVETEXT Liviu Dragnea, explicatii despre dosarul Tel Drum: Statul paralel face ce stie mai bine, dosare

Liderul PSD Liviu Dragnea,acuzat de DNA de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene,este invitat in studioulRomaniaTV, de la ora 21. 00, pentru a vorbi despre dosarul Tel Drum.

Istoria megaafacerii Tel Drum. Cum a creat Liviu Dragnea un sistem abonat la banii publici timp de aproape 18 ani

Firma Tel Drum are o istorie veche si incalcita, care se intinde pe aproape 18 ani. Desi Liviu Dragnea a sustinut intotdeauna ca n-are nicio implicare in conducerea sau administrarea societatii, procurorii DNA il acuza pe actualul lider al PSD de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si declaratii false, infractiuni care ar fi fost comise in legatura cu societatea Tel Drum.

Manual de capturare a unui stat. Citeva observatii despre dosarul Dragnea - Tel Drum

Noul dosar DNA in care Liviu Dragnea e acuzat ca a constituit un grup infractional organizat in jurul Tel Drum arata detaliile pe care le intuiam cu totii de ani buni. Dosarul, pornit de la o sesizare a antifraudei din UE, documenteaza nasterea, cresterea si inflorirea unui mic baron local transformat in lider national. A fost nevoie de exasperarea UE in fata sumelor imense furate pentru a documenta o felie din sistemul de putere care a capturat statul. Timp de un deceniu si jumatate, statul roman a fost orb: SRI, DNA, ANAF, Antifrauda, Curtea de Conturi - nimeni nu a vazut nimic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )