Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea: Se poate vorbi de abrogarea OUG, daca premierul accepta; voi discuta si cu partenerii de coalitie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea: Se poate vorbi de abrogarea OUG, daca premierul accepta; voi discuta si cu partenerii de coalitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca va propune o solutie de detensionare a situatiei din cauza ca simte ca membrii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, fiind posibila chiar si abrogarea OUG 13/2017 privind modificarea codurilor. continuă pe Wall-Street Ro

PSD face primul pas in spate. Dragnea: Se poate vorbi de abrogarea ordonantei, daca premierul accepta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca va propune o solutie de detensionare a situatiei politice, din cauza ca simte ca membrii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, fiind posibila chiar si abrogarea ordonantei privind modificarea codurilor penale, daca e de acord si premierul Sorin Grindeanu. PSD ar putea merge in Parlament cu un proiect de lege privind modificarile codurilor penale, potrivit unor surse politice.

PSD face primul pas in spate. Dragnea: Se poate vorbi de abrogarea ordonantei, daca premierul accepta. Andronescu: A fost o greseala aceasta ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca va propune o solutie de detensionare a situatiei politice, din cauza ca simte ca membrii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, fiind luata in calcul si abrogarea ordonantei privind modificarea codurilor penale, daca e de acord si premierul Sorin Grindeanu. PSD ar putea merge in Parlament cu un proiect de lege privind modificarile codurilor penale, potrivit unor surse politice.

Tratament stomatologic GRATUIT pentru cei care PROTESTEAZA in fata Guvernului !! Vezi oferta unui medic bucurestean pentru romanii care cer in strada abrogarea OUG data de Guvernul Grindeanu

Un stomatolog se alatura intr-un mod inedit protestatarilor care cer abrogarea OUG privind modificarea Codurilor Penale. Gabriel Craciun a transmis pe Facebook ca toti cei care ii arata un selfie cu.

Ordonanta 13: ce e adevarat si ce e fals in declaratiile lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Principalul argument pentru catre Guvernul a modificat legislatia penala prin ordonanta de urgenta ar fi acela ca a fost obligat de o decizie a Curtii Constitutionale din iulie anul trecut, sustin premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD Liviu Dragnea. Acest argument este insa fals.

Liviu Dragnea, intrebat daca ia in calcul suspendarea presedintelui pe care l-a numit autorul moral al violentelor de la proteste: Vrem sa aducem pace in tara

Intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o joi, Liviu Dragnea l-a numit pe Klaus Iohannis autorul moral al violentelor de miercuri seara din Piata Victoriei cand mai multi huligani s-.

Liviu Dragnea neaga ca ar fi injurat protestatarii: Am intrebat doar daca au la ei bate si petarde

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, neaga ca ar fi injurat la intrarea in Parlament. Seful social-democratilor a maia daugat ca tot ce a intrebat a fost daca protestatarii mai aveau la ei bate si petarde.

Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de PSD si Liviu Dragnea |ANALIZA

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! .

Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de Liviu Dragnea |ANALIZA

Liviu Dragnea, presedintele PSD, al Camerei Deputatilor si seful real al Guvernului a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! .

De ce ii cumpara PSD-istii tigari lui Liviu Dragnea |OPINIE

Liviu Dragnea stie instinctiv ca presedintele de filiala care ii va cumpara tigari este un vasal care nu se va ridica impotriva sa nici cu vorba, nici cu fapta. Cand nimeni nu face asta, scaunul liderului suprem este sigur, dar la fel de sigura este si dictatura.

TESTUL DE FIDELITATE pe care Liviu Dragnea il da liderilor PSD: ii trimite dupa tigari

Testul de fidelitate pe care Liviu Dragnea il da liderilor PSD este sa-i trimita dupa tigari, a povestit, intr-un interviu RFI, Dumitru Bortun, fost consilier al lui Ion Iliescu.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )