Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liviu Dragnea: Premierul nu are nevoie de sfaturile lui Calin Popescu Tariceanu (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Premierul nu are nevoie de sfaturile lui Calin Popescu Tariceanu (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca partidul il va sprijini pe ministrul Justitiei Tudorel Toader daca acesta va face vreun demers dupa ce presedintele Klaus Iohannis va anunta daca o revoca sau. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Romania are nevoie disperata sa recupereze cele aproape trei decenii in care reforma educatiei a esuat. Numai gura-i de el...

Marturisesc, cu umilinta, ca ma invadase o umbra de speranta cand l-am auzit pe Dragnea rostind aceasta fraza la recentul Congres al PSD. Avea guvernul sau, premierul sau, parlamentul sau. Dupa cum se observa, institutiile pe care le controleaza il asculta cu sfintenie. Mai putin cele din justitie, pe care si vrea sa si le subordoneze.

Traian Basescu, previziuni despre urmatorul presedinte al Romaniei: Liviu Dragnea nu are nicio sansa

Fostul presedinte al Romaniei,Traian Basescu crede ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiala nu va avea nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis. Daca nu se intampla niciun cataclism,.

Dragnea, despre sesizarea CCR n cazul Kovesi: Am ascultat sfaturile dlui Tariceanu, dna prim-ministru nu are nevoie sa i spuna nimeni sa si asume responsabilitati/ Sub nicio forma nu luam n calcul suspendarea lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca sub nicio forma partidul nu ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, indiferent de decizia sa privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Dragnea a refuzat sa spuna ce decizie politica va lua in cazul refuzului presedintelui, comentand ca a ascultat sfaturile liderului ALDE Calin Popescu-Tariceanu care spunea ca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala daca seful statului refuza revocarea, dar ca premierul Viorica Dancila nu are nevoie sa i se spuna sa isi asume responsabilitati.

Viorica Dancila, intalnire de ultim moment cu Liviu Dragnea inaintea sedintei CEx

Premierul Viorica Vasilica Dancila s-a intalnit, luni dimineata, cu presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament. intrevederea are loc inaintea sedintei.

Liviu Dragnea si-a ales favoritul pentru sefia FRF. Este nevoie de o schimbare profunda. Daca as fi acolo stiu cum ar trebui sa votez

Liderul PSd, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca singurul candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF) cu care a discutat a fost Ionut Lupescu si ca l-a asigurat pe acesta de toata sustinerea sa daca.

Liviu Dragnea, intrebat daca Viorica Dancila ramane premier pana in 20/20: inteleg ca este o pana de subiecte, dar...

Liviu Dragnea a sustinut luni ca premierul Viorica Dancila va ramane in functie pana la finalul mandatului. intrebat luni de un reporter daca aceasta va ramane la conducerea Guvernului pana in.

Viorica Dancila si Liviu Dragnea, discutii inainte de CEx: Ce vor sa organizeze liderii PSD

Premierul Viorica Dancila a avut o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD. Printre subiectele discutate de ce doi s-ar fi numarat si posibilitatea.

Viorica Vasilica Dancila ii arata pisica lui Dragnea. Premierul ameninta cu demisia si ii da un ultimatum liderului PSD (SURSE)

Ipoteza incendiara inaintea sedintei Comitetului Executiv National CEx) al PSD de luni. Viorica Vasilica Dancila, docilul premier al lui Liviu Dragnea, ar fi amenintat cu demisia si i-ar cere liderului PSD.

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

Liviu Dragnea: Facem miting pentru familia traditionala

PSD va organiza un miting pentru sustinerea familiei, a anuntat luni presedintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv. Liviu Dragnea a spus ca aceasta este cea mai importanta decizie pe care partidul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )