Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liviu Dragnea si premierul Tudose, nou motiv de scandal. Liderul PSD vrea ca Monitorul Oficial sa se intoarca in subordinea Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea si premierul Tudose, nou motiv de scandal. Liderul PSD vrea ca Monitorul Oficial sa se intoarca in subordinea Camerei Deputatilor

Liviu Dragnea si Mihai Tudose mai au un motiv de scandal. Liderul PSD vrea ca Monitorul Oficial sa se intoarca in subordinea Camerei Deputatilor. Schimbarea de pozitie a majoritatii parlamentare. continuă pe Antena3

Cine e favorit sa preia sefia PSD de la Liviu Dragnea: Nu e Mihai Tudose

Pronostic surpriza in lupta pentru sefia PSD! Un deputat de la PMP sustine ca nu premierul MIhai Tudose va fi cel care ii va lua locul in fruntea principalului partid al tarii lui Liviu Dragnea ci.

Premierul Tudose: Guvernul va da aviz negativ pe proiectul de lege al lui Dragnea si Tariceanu pentru Casa Regala. Romania, din cate stiu eu, e republica, nu monarhie

Premierul Mihai Tudose a declarat joi ca Guvernul va da aviz negativ preoiectului de lege initiat de Liviu Dragnea si Calin PopescuTariceanu prin care Casa Regala ar urma sa primeasca o serie de facilitati si avantaje materiale. Romania, din cate stiu eu, e republica, nu monarhie. Casa Regala are suficiente proprietati - Savarsin, Peles - unde isi poate stabili resedinta, a declarat Tudose la o intalnire cu ziaristi.

Cine VA PRELUA sefia PSD de la Liviu Dragnea?! Indiciu: Nu e Mihai Tudose. Este chiar ...

Pronostic surpriza in lupta pentru sefia PSD! Un deputat de la PMP sustine ca nu premierul MIhai Tudose va fi cel care ii va lua locul in fruntea principalului partid al tarii lui Liviu Dragnea ci.

Liviu Dragnea, surprins in Parlament. Ce a patit liderul PSD in urma cu putin timp

Liviu Dragnea a fost luat prin surprindere de colindatori in Parlament. Dupa inca o zi cu injuraturi in plen, seful Camerei Deputatilor a iesit pe holuri pentru a-i asculta pe tinerii.

Ministerul Dezvoltarii Regionale, condus de Paul Stanescu, s-a constituit parte civila in dosarul Tel Drum - Liviu Dragnea

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene condus de Paul Stanescu s-a constitut parte civila in dosarul Tel Drum. Este vorba de ancheta in care liderul PSD, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, de fraude europene si abuz in serviciu, fapte care ar fi fost comise in perioada in care era presedintele Consiliului Judetean Teleorman 2000-2012).

Unde isi va petrece Liviu Dragnea Craciunul si Revelionul: Nimeni NU se astepta la asta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus unde-si petrece sarbatorile de iarna. Si nu, nu va pleca in Brazilia, asa cum ne obisnuise, ci va ramane pe meleagurile.

Liviu Dragnea, intrebat cand s-ar putea organiza referendumul privind redefinrea familiei: Cat de repede

Liviu Dragnea a declarat vineri ca referendumul privind redefinirea familiei va fi organizat cat mai repede, informeaza HotNews. intrebat de jurnalisti cand ar putea avea loc.

Liviu Dragnea, despre statutul Casei Regale: Discutiile sunt destul de controversate

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca Guvernul va decide daca Palatul Elisabeta va ramane Casei Regale, mentionand ca proiectul de lege referitor la statutul Casei Regale va fi discutat in Parlament, deoarece lucrurile trebuie cumpanite foarte bine, relateaza Agerpres.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Ministerul Dezvoltarii se constituie parte civila in dosarul Tel Drum

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca fiecare minister se constituie ce parte vrea, intrebat la Parlament despre faptul ca Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Liviu Dragnea critica primarii care au excedent bugetar. Primaria condusa de Gabriela Firea a avut anul trecut excedent - record de 700 milioane lei

Liviu Dragnea i-a criticat vineri pe primarii care inregistreaza excedent bugetar, dar se plang ca vor pierde bani de la buget in 2018. In contextul votarii legii bugetului, care a nemultumit multi primari, Liviu Dragnea a declarat ca trebuie sa spunem asta, nu o spunem cu rautate, o spunem doar cu o abordare pragmatica si economica. Excedentul reprezinta sumele pe care autoritatile locale le au in depozite, nefolosite, pe care le raporteaza an de an. Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a incheiat anul 2016 cu un excedent de circa 700 milioane lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )