Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea a primit aprobare sa-si deschida cabinet parlamentar in Bucuresti, desi este deputat de Teleorman si mai are doua cabinete acolo

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea a primit aprobare sa-si deschida cabinet parlamentar in Bucuresti, desi este deputat de Teleorman si mai are doua cabinete acolo

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a primit aprobarea Biroului permanent pentru a-si deschide un cabinet parlamentar in Bucuresti. continuă pe România Liberă

Dragnea isi mai face un cabinet parlamentar, in Bucuresti

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a primit aprobarea Biroului permanent pentru a-si deschide un cabinet parlamentar in Bucuresti. Acesta ar fi al treilea cabinet, intrucat Dragnea mai are doua in Alexandria, seful PSD fiind deputat de Teleorman.

Senatul blocheaza deschiderea unui cabinet parlamentar in Mehedinti al senatorului USR de Timis, Nicu Falcoi

Senatorul USR de Timis, Nicu Falcoi, a depus la Biroul Permanent al Senatului o cerere pentru deschiderea unui cabinet parlamentar in Drobeta Turnu Severin, dar a solicitarea sa a fost respinsa.

Liviu Dragnea, raspuns la postarea lui Codin Maticiuc: Domnule Codin Maticiuc....

Dupa ce Codin Maticiuc a scris pe pagina sa de Facebook despre cazul femeii care a ramas fara pensie de handicap pentru ca a scos o carte de poezii, adresandu-i mai multe solicitari lui Liviu Dragnea. Seful.

Victor Ponta, un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum

Victor Ponta l-a atacat din nou pe seful PSD, Liviu Dragnea. intr-o postare pe pagina sa de Facebook fostul premier spune ca, in prezent, PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum .

VIDEO Liviu Dragnea, despre relatia sa cu Sorin Grindeanu: M-am lasat manipulat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut ca a gresit si el in scandalul care a dus la demiterea lui Sorin Grindeanu din fruntea guvernului, potrivit Digi24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )