Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Cum e, domnule Hellvig, mai minti in continuare cu legatura SRI-DNA?

Liviu Dragnea sustine ca seful Directiei pentru Apararea Constitutiei din cadrul SRI face aproape saptamanal vizite la DNA. in acest context, liderul PSD l-a intrebat pe directorul Serviciului, Eduard.

PNL solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala la Viata Satului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat ca va solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala in emisiunea Viata Satului. Obisnuit sa cumpere voturi inainte de alegeri, Dragnea a ramas in pana de idei si promite subventii mai mari la rosii, sustine Raluca Turcan care precizeaza ca regimul emisiunilor de promovare electorala este reglementat clar.

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea. Liviu Dragnea este invitat, de la ora 21,00, la Antena 3 / Emisiunea a inceput.

Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri / Dragnea acuza din nou opozitia de fascism

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri. Se confisca tot lotul de marfa, nu e exclusa nici actiunea penala/ Dragnea acuza din nou opozitia de fascism

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea.

Corina Cretu, replica pentru Liviu Dragnea: Discursul impotriva mea se bazeaza pe dezinformare

Comisarul european Corina Cretu ii raspunde liderului PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat-o ca este mincinoasa, ea spunand ca decizia de a trimite scrisoarea de avertisment catre Romania nu a fost luata in Colegiul Comisarilor.

Liviu Dragnea, acuzatii dure la adresa Corinei Cretu: Candideaza din partea unui partid de securisti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, o ataca dur pe Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, despre care spune ca nu este straina de scrisoarea recenta a vicepresedintelui CE, Frans.

Liviu Dragnea, despre remaniere: Pentru mine subiectul este inchis. Discutam dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in judetul Dolj, ca pentru el subiectul unei remanieri guvernamentale este inchis pana dupa alegerile europarlamentare din 26 mai. intrebat daca va accepta.

[P] Atacurile dezlantuite ale lui Liviu Dragnea ii masoara spaima! Pe 26 mai vor iesi la vot mai multi romani decat a putut el numara vreodata la alegerile europarlamentare!

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare isi are proiectii mult mai adanci in analiza de oportunitate politica pe care si-o face PSD si Liviu Dragnea. Atacurile din ultima perioada la adresa PNL si impotriva presedintelui Klaus Iohannis masoara atacul de panica al celui care conduce de facto Romania din biroul sau de la Camera Deputatilor.

CCR ia in discutie sesizarea PNL privind invalidarea mandatului lui Liviu Dragnea

Judecatorii Curtii Constitutionale CCR) au stabilit astazi, pentru 20 iunie, termen pentru discutarea sesizarii PNL privind invalidarea mandatul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea pe motiv ca social-democratul a fost condamnat pentru o infractiune de natura electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )