Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Dragnea: PSD nu isi regleaza problemele cu un ministru cu mana opozitiei. Nu putea vota niciun membru un document plin de minciuni

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: PSD nu isi regleaza problemele cu un ministru cu mana opozitiei. Nu putea vota niciun membru un document plin de minciuni

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce PSD a decis sa nu participe la votul motiunii impotriva lui Tudorel Toader. Am luat decizia, in primul rand, sa le dam sansa celor din opozitie sa. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea, prima sansa sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca Liviu Dragnea are prima sansa sa fie candidatul PSD la prezidentiale. Bineinteles ca pleaca cu prima sansa la prezidentiale - n. r. ) Liviu Dragnea pentru ca.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea pleaca cu prima sansa sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, pleaca cu prima sansa de a deveni candidatul PSD la alegerile prezidentiale. intrebata daca PSD ar trebui sa aiba.

Liviu Dragnea anunta ca Lia Olguta Vasilescu va fi purtatorul de cuvant al PSD

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat luni, dupa sedinta de plen a Camerei Deputatilor, ca Lia Olguta Vasilescu va fi propusa in functia de purtator de cuvant al partidului. Numirea urmeaza sa fie.

Liviu Dragnea o propune pe Olguta Vasilescu purtator de cuvnt la PSD

Dupa consilier onorific al premierului, secretar la Camera Deputatilor, Liei Olguta Vasilescu i s-a mai pregatit un post in PSD. Cel de purtator de cuvant, spune Liviu Dragnea care precizeaza ca va face aceasta propunere in sedinta conducerii partidului.

Liviu Dragnea o propune pe Olguta Vasilescu purtator de cuvant la PSD

Dupa consilier onorific al premierului, secretar la Camera Deputatilor, Liei Olguta Vasilescu i s-a mai pregatit un post in PSD. Cel de purtator de cuvant, spune Liviu Dragnea care precizeaza ca va face aceasta propunere in sedinta conducerii partidului.

Liviu Dragnea, anunt-bomba privind alegerile prezidentiale. Cine va candida din partea Coalitiei PSD-ALDE

Liviu Dragnea a facut un anunt-bomba in legatura cu alegerile prezidentiale. Din partea Coalitiei PSD-ALDE va candida oricine il poate invinge pe Iohannis, iar asta inseamna ca poate fi chiar si un.

Ion Iliescu mplineste 89 de ani. Mesajele de la PSD si Liviu Dragnea

PSD a postat, duminica, in ziua in care Ion Iliescu implineste 89 de ani, un mesaj pe Facebook in care in care i se ureaza la multi ani si se spune ca a fost poate, singurul presedinte cu adevarat echilibrat si solidar cu dezideratul bunastarii Romaniei. Si Liviu Dragnea a scris un mesaj de de felicitari pe reteaua de socializare, adaugand ca Iliescu este unul dintre oamenii care au facut Romania de astazi posibila.

LIVIU DRAGNEA: De ce trebuie sa stea in continuare in afara tarii aurul romanesc?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, condidera ca aurul romanesc trebuie sa vina in tara, precizand ca rezerva de aur a fiecarei tari este cea mai puternica garantie. Pana sa fie stantat aurul cu stanta Romaniei, poate mai era folosit in tranzactii si Romania mai castiga niste bani. Acum doar platim o chirie, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a gasit explicatia pentru esecul proiectelor promise de PSD: Mai sunt cativa derbedei securisti prin unele ministere

Liviu Dragnea a acuzat duminica, la Targu Jiu, ca PSD nu reusesete sa realizeze proiectele pe care le-a promis, din cauza sistemului. in acest context, Dragnea i-a transmis un mesaj ministrului.

Liviu Dragnea, CADOU DE NUNTA pentru Olguta Vasilescu!? Pe cine sustine seful PSD pe lista pentru europarlamentare

Liviu Dragnea a anuntat duminica, la Conferinta judeteana de alegeri a PSD Gorj, ca si-ar dori ca pe lista de la europarlamentare a PSD sa fie deputatul Caudiu Manda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )