Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea: PSD merge singur la consultarile cu Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: PSD merge singur la consultarile cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca partidul pe care il conduce va merge singur la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Dragnea a aratat ca partidele nu trebuie sa se tina de mana, dar ca se vor consulta, in Coalitie, inainte de intrevederea cu seful statului. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Colegii mei sunt suparati ca cine trebuia sa isi dea demisia nu a facut-o si a trebuit sa isi dea demisia guvernul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca parlamentarii PSD sunt in mod legitim suparati ca un guvern care a facut multe lucruri bune a trebuit sa isi dea demisia, pentru ca cine ar fi trebuit de fapt sa isi dea demisia nu a facut-o. Dragnea nu a vrut sa nominalizeze persoana sau persoanele la care se refera. El a precizat ca a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis care l-a informat ca va chema partidele la consultari imediat ce primeste demisia premierului.

Liviu Dragnea anunta planurile PSD dupa demisia lui Ponta

Liviu Dragnea a anuntat ca PSD vrea in continuare sa isi asume guvernarea, dar a refuzat sa spuna presei o propunere pentru functia de premier.

Dragnea (PSD): Nu suntem de acord cu alegeri anticipate. PSD vrea sa ramana la guvernare. George Maior e in SUA si nu intra in discutie pentru functia de premier

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat miercuri ca partidul nu este de acord cu propunerea PNL pentru alegeri anticipate. Dragnea a spus ca anticipatele ar aduce o perioada de instabilitate, in conditiile in care urmeaza adoptarea legii bugetului pentru 2016. Liderul PSD mai spune ca partidul sau doreste sa ramana la guvernare pentru a continua proiectele incepute. Coalitia are majoritate in Parlament, a subliniat Dragnea. El a adaugat ca PSD urmeaza sa faca o propunere de premier care sa aiba sustinerea coalitiei, fara a avansa insa vreun nume: Vreau sa respect regulile constitutionale si regulile de bun simt. Nu pot sa il anunt pe presedintele Romaniei despre o propunere prin presa.

Unde a fost Liviu Dragnea in noaptea protestelor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a fost acasa, marti noaptea, cand peste 25. 000 de oameni au iesit in strada pentru a cere demisia guvernului si a privit la televizor desfasurarea evenimentelor cu frustrare si ingrijorare.

Klaus Iohannis a invitat partidele la consultari pentru desemnarea unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele politice la consultari, dupa demisia lui Victor Ponta, pentru desemnarea unui candidat pentru functia de premier.

Presedintele Klaus Iohannis: A fost nevoie sa moara oameni ca sa demisioneze Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, in cursul acestei dupa-amiezi, declaratii de presa la Palatul Cotroceni, pe tema demisiei premierului din Victor Ponta din fruntea Guvernului, relateaza Mediafax, citand surse oficiale.

Klaus Iohannis: A fost nevoie sa moara oameni ca Guvernul sa demisioneze. Vom avea un Guvern interimar. Consultarea cu partidele va avea loc maine

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca asteapta oficial demisia Guvernului Ponta, apoi va convoca partidele la consultari pentru a desemna un nou premier. A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca, a spus seful statului.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie la Cotroceni, dupa pranz

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, in cursul acestei dupa-amiezi, declaratii de presa la Palatul Cotroceni, pe tema demisiei premierului din Victor Ponta din fruntea Guvernului, relateaza Mediafax, citand surse oficiale.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa protestele din Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, ca este impresionat de manifestarile care au loc in aceasta seara in Capitala. Sefului statului a declarat ca urmatorul pas trebuie sa vina din partea politicienilor care nu pot ignora revolta oamenilor.

Presedintele Poloniei: Eu si Klaus Iohannis consideram ca prezenta NATO in aceasta parte a Europei trebuie intensificata. Vom incerca sa-i convingem si pe partenerii nostri din Alianta /Nord Stream 2 nu are nici baza economica, nici de alta natura

Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a spus marti, dupa intalnirea de la Cotroceni cu Klaus Iohannis, ca nu are absolut nicio indoiala ca Romania este partenerul strategic din regiune si ca ambii presedinti considera ca prezenta NATO trebuie intensificata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )