Libnet.ro
UNICEF

16:15

Liviu Dragnea, reactie ferma in scandalul creditelor in franci elvetieni. Oamenii au fost pacaliti!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, reactie ferma in scandalul creditelor in franci elvetieni. Oamenii au fost pacaliti!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca in ceea ce priveste situatia creditelor in franci elvetieni sustine varianta care indreapta o nedreptate, si anume conversia. continuă pe Antena3

Radulescu (BNR): Impactul conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric va fi de 2,4 miliarde lei

Impactul conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric va fi de 2,4 miliarde lei, a declarat luni Eugen Radulescu, seful Directiei de stabilitate financiara din cadrul BNR.

Creditele in franci elvetieni vazute din perspectiva puterii de cumparare a salariului

Invocand dificultatea de a achita ratele la creditele in franci elvetieni ca urmare a evolutiei in crestere puternica a cursului monedei abreviate international CHF, mai multe persoane au solicitat vehement impunerea prin lege a platilor la cursul istoric, din momentul contractarii creditului aflat in disputa cu banca.

Suntem in fata unor tranzactii fictive in franci elvetieni

Suntem in fata unor tranzactii fictive in franci elvetieni, a spus Andreea Paul, in cadrul emisiunii Jocuri de putere Cu Rares Bogdan, la postul de televiziune Realitatea Tv, la care au mai participat ca invitati, cateva persoane imprumutate in CHF, precum si deputatul PSD, Ana Birchall si deputatul liberal Daniel Zamfir, care au facut declaratii prin interventii telefonice.

Liviu Dragnea: Vreau ca PSD sa castige alegerile si sa faca o propunere de prim-ministru. Eu n-am spus ca vreau sa fiu prim-ministru

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a evitat sa comenteze declaratia presedintelui Iohannis ca nu il va numi ca premier, dar a parut neinteresat de acesta declaratie. Eu nu prea il iau in serios, a spus Dragnea despre Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, semnal de alarma: Se pregateste vanzarea unor pachete de actiuni la societati strategice de stat

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj in care avertizeaza cu privire la intentiile Guvernului Ciolos de a scoate la vanzare pachete de actiuni ale unor societati strategice de stat, precum.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Klaus Iohannis: Sa iesi inaintea alegerilor sa spui pe cine ai prefera sau pe cine nu ai pune premier, asta incalca grav Constitutia

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta din urma a afirmat ca dupa alegerile parlamentare din acest an nu va desemna un un premier urmarit penal sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )