Libnet.ro
UNICEF

07:00

Liviu Dragnea NU renunta la Olguta Vasilescu: O sustin in totalitate. Pentru orice functie!

B1 B1,
Liviu Dragnea NU renunta la Olguta Vasilescu: O sustin in totalitate. Pentru orice functie!

Liviu Dragnea nu renunta la Olguta Vasilescu. Suparat pe presedintele Iohannis pentru ca a numit-o pe aceasta la Ministerul Transporturilor, Dragnea nu se lasa batut. inainte sedintei Cex de miercuri,. continuă pe B1

Viorica Dancila a fost intrebata cum explica faptul ca Olguta Vasilescu are competente pentru trei ministere. Cum a raspuns - VIDEO

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca Lia Olguta Vasilescu este propunerea PSD pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si.

Dragnea, ntrebat daca Olguta Vasilescu este un pericol pentru el: Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD

Orice femeie din interiorul PSD reprezinta un pericol pentru orice barbat din interiorul PSD, a raspuns Liviu Dragnea, ironic, intrebat daca Lia Olguta Vasilescu nu reprezinta un pericol pentru el ca presedinte al partidului.

SEDINTA COMITETULUI EXECUTIV AL PSD A INCEPUT: Dragnea: Pe Olguta o sustin pentru orice functie

ACTUALIZARE Dragnea: Ma delimitez total de ce a spus Ilan Laufer Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca se delimiteaza total de afirmatiile facute de Ilan Laufer cu o zi inainte despre 'un nou act de antisemitism ' din partea presedintele Klaus Iohannis. ------ Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca o sustine pe Lia Olguta Vasilescu pentru orice functie.

Cum a lovit Iohannis in Dragnea prin Olguta Vasilescu

Prin refuzul de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor, presedintele Klaus Iohannis l-a obligat pe Liviu Dragnea sa o propuna pentru Ministerul Dezvoltarii, un portofoliu-cheie pentru lupta interna din PSD.

Nici nu s-a vazut ministru la Dezvoltare si Olguta deja-i aduce ELOGII lui Daddy: ii multumesc in special lui Liviu Dragnea! (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu a fost propusa, miercuri seara, la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea acesteia la Transporturi. Fostul ministru al Muncii dupa anuntul.

Teoria lui Basescu: Liviu Dragnea ar fi incercat trucarea unei licitatii de 1,6 miliarde de dolari la MApN. Acesta ar fi motivul demisiei lui Fifor

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza pe liderul PSD, Liviu Dragnea, ca a cerut trucarea licitatiei pentru corvete. Basescu explica faptul ca, prin lege, Romania poate sa achizitioneze echipamente militare fara licitatie, insa Daddy a vrut o licitatie, pentru ca singura modalitate de a-i ferici pe olandezii de la Damen cu contractul de 1,6 miliarde dolari era o licitatie trucata.

Sedinta de urgenta a contestatarilor lui Liviu Dragnea: Se pune la cale strategia pentru CEx-ul PSD

Adrian Tutuianu, Marian Neacsu si Paul Stanescu s-au reunit luni in Parlament inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD. Este sedinta in care se asteapta ca Paul Stanescu sa fie remaniat din.

Dragnea: O sustin in totalitate pe Olguta Vasilescu pentru orice functie!

Liviu Dragneaa precizat, miercuri, inaintea sedintei Biroului Politic National al PSD pe tema remanierilor din Guvernul Dancila, ca o sustine in continuare pe Lia Olguta Vasilescu pentru a face parte din.

Surse: Pe cine a pregatit Dragnea la Transporturi si ce post primeste Olguta Vasilescu. Liderii PSD s-au reunit la partid

Mircea Draghici, trezorierul PSD, si Dragos Benea, liderul filialei Bacau, sunt variantele lui Liviu Dragnea pentru Ministerul Transporturilor, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Refuzata de Klaus Iohannis la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu are mari sanse sa preia Ministerul Dezvoltarii, sustin sursele citate. Ar fi singura varianta ca Olguta Vasilescu sa ramana in Guvern.

Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi. Dragnea: Iohannis e in stare de orice. Stanescu sa demisioneze

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici sunt noile propuneri PSD pentru Ministerul Dezvoltarii si pentru Ministerul Transporturilor. Cei doi au fost votati in unanimitate in CEX. Liderul PSD Liviu Dragnea se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa accepte noile propuneri ale PSD. in caz contrar, Guvernul va sesiza CCR, sustin surse politice pentru Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )