Libnet.ro
UNICEF

05:30

Liviu Dragnea rupe tacerea: Statul paralel facea guverne. Ce a discutat cu George Maior

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea rupe tacerea: Statul paralel facea guverne. Ce a discutat cu George Maior

Statul pararel facea guverne, a sustinut Liviu Dragnea, marti seara, la Antena 3. in 2012, am vorbit cu mai multi parlamentari sa voteze motiunea pentru a pica Guvernul Ungureanu. ) Se vorbea daca. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Statul paralel facea Guverne. Maior si Coldea s-au implicat in Guvernul Ponta din 2012

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Seful PSD a vorbit si depre revocarea Codrutei Kovesi afirmand ca raportul ministrului Tudorel Toader este foarte greu de combatut. Dragnea: Domnul Oprea mi-a spus ca a inteles de la statul de drept ca Zgonea trebuie sa fie numarul 1 si eu numarul doi. Ca de fapt, el cu mine o sa conducememisiunea este in desfasurare.

Replica lui Macovei la acuzatia lui Dragnea ca denigreaza Romania: Statul paralel. Ei defaimeaza, fura tara si mint la Bruxelles

Europarlamentarul Monica Macovei a reactionat dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca pregateste o lege care sa sanctioneze defaimarea Romaniei, dand-o ca exemplu pe eurodeputata.

FLORIAN COLDEA DEZVALUIE SECRETE DIN INTERIORUL SRI DESPRE DRAGNEA, BASESCU SI STATUL PARALEL (FOTO)

Audierea lui Florian Coldea de marti din comisia parlamentara de control al activitatii SRI nu va scoate la iveala niciunul din secretele din interiorului serviciu, considera fostul presedinte Traian.

Liviu Dragnea a dat definitia STATULUI PARALEL. Poate cea mai mare frustrare a noastra e ca in 27-28 de ani nu am construit o autostrada

Congresul PSD de sambata nu a fost convocat pentru a se ocupa niste functii de conducere, ci pentru a se stabili niste obiective majore, a declarat Liviu Dragnea. Acest congres nu a fost convocat doar pentru.

Liviu Dragnea despre statul paralel: Klaus Iohannis este unul dintre beneficiari. O caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca statul paralel, care exercita puterea statului intr-un mod nelegal si nelegitim, este format din oameni din serviciile secrete, din Politie, din vami, din ANAF, Garda Financiara, din procurori sau judecatori, fiind o ramificatie care atunci cand va iesi la iveala ne va ingrozi pe toti, o caracatita care a sugrumat dezvoltarea Romaniei si a frant destine. Dragnea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis este unul dintre beneficiarii statului paralel si ca nu ii sunt clare motivele pentru care seful statului prefera sa ia apararea unor bucati din acest stat paralel.

Liviu Dragnea anunta SCHIMBARI MAJORE care vizeaza serviciile: Statul paralel a infiltrat clasa politica si societatea civila

Liviu Dragnea a anuntat sambata, la Congresul PSD, ca va fi cobtinuat procesul de modificare a legilor justitiei si ca, totodata, vor fi schimbate legile de functionare ale serviciilor.

Liviu Dragnea anunta SCHIMBARI MAJORE care vizeaza serviciile: Statul paralel a infiltrat clasa politica si societatea civila (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat sambata, la Congresul PSD, ca va fi cobtinuat procesul de modificare a legilor justitiei si ca, totodata, vor fi schimbate legile de functionare ale serviciilor.

Monica Macovei: Statul paralel este grupul de crima organizata PSD-ALDE condus de Dragnea si Tariceanu. Nicio lege anti-defaimare inventata de Dragnea nu va putea sterge adevarul

Monica Macovei a reactionat dur dupa ce Liviu Dragnea a acuzat-o ca minte si defaimeaza propria tara. Seful PSD a facut aceasta afirmatie in contextul in care a anuntat ca discutat cu mai multi colegi pe.

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

Liviu Dragnea: Am convenit sa lucram la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi

Congresul PSD nu a fost convocat doar pentru a se ocupa niste functii de conducere. Principalele motive au fost de a se stabili niste obiective majore: pozitia noastra privind unele dezbateri mari din Romania, cum ar fi proiectul de tara, a declarat luni seara presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Romania Tv. Liviu Dragnea a lansat, in emisiune, noi acuzatii la adresa statului paralel, despre care sustine ca este o caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare. Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, Dragnea a sustinut ca este devreme pentru un raspuns. El a anuntat, de asemenea, ca a discutat cu mai multi colegi si au convenit sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )