Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea s-a prezentat din nou la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea s-a prezentat din nou la DNA

Presedintele Consiliului Judetean teleorman, Liviu Dragnea, s-a prezentat din nou astazi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri in dosarul Referendumului, anunta sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, asteptat din nou la DNA.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este asteptat, miercuri, la sediul DNA pentru audieri in dosarul referendumului din 29 iulie. Dragnea este acuzat ca a constituit un sistem national de influenta, implicand autoritati publice pentru a se asigura ca USL va reusi obtinerea unei prezente la urne de 60%. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Consiliului Judetean Teleorman si fost coordonator al campaniei pentru referendumul din 29 iulie, din partea PSD, a fost pus sub .

Liviu Dragnea a venit la DNA pentru a fi audiat in dosarul privind referendumului.

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat in cazul referendumului, potrivit Mediafax. Citeste si: Liviu Dragnea, asteptat din nou la DNA Dragnea este acuzat ca a constituit un sistem national de influenta, implicand autoritati publice pentru a se asigura ca USL va reusi obtinerea unei prezente la urne de 60%. Secretarul general al PSD, .

Liviu Dragnea, a sosit la DNA pentru a fi audiat in procesul referendumului

UPDATE 12:58: Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA cu putin inainte de ora 13:00. Liviu Dragnea, secretarul general al PSD si presedintele consiliului judetean Teleorman,urmarit penal in dosarul referendumului,.

Liviu Dragnea, asteptat la DNA in procesul referendumului

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD si presedintele consiliului judetean Teleorman,urmarit penal in dosarul referendumului, este asteptat, miercuri, la DNA. Liderul PSD este acuzat ca a dus minori la vot.

Liviu Dragnea, la DNA pentru audieri in procesul referendumului: Poate ar fi bine sa ne propunem pierderea alegerilor

UPDATE 12:58: Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA cu putin inainte de ora 13:00. Dragnea a anuntat, inainte de audieri, ca a depus un memoriu ca raspuns la acuzatiile care i s-au adus. Consider ca este un.

Liviu Dragnea (PSD), audiat la DNA pentru fraudele de la referendum: E un dosar eminamente politic, un precedent extrem de periculos

Secretarul general al PDS, Liviu Dragnea, acuzat de procurori ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie, afirma ca este vorba de un dosar eminamente politic, care se poate constitui intr-un precedent extrem de periculos.

Piedone adreseaza din nou un apel Municipalitatii

Primarul Cristian Popescu - Piedone a solicitat din nou sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, in ceea ce priveste sanctionarea regiilor care executa lucrari edilitare, fara a aduce ulterior carosabilul la starea initiala, se arata intr-un comunicat transmis redactiei.

Lindsay Lohan, din nou arestata! Cantareata a fost acuzata pentru ca a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat intr-o parcare

Cantareata Lindsay Lohan are din nou probleme cu legea. De aceasta data, LiLo ar fi accidentat un barbat in timp ce isi parca Porche-ul la un hotel din centrul Manhattanului, conform TMZ. Barbatul de.

Helmuth Duckadam, din nou in fata medicilor inaintea operatiei la brat

Helmuth Duckadam a ajuns din nou in fata medicilor. Fostul fotbalist international a mers marti la Spitalul Floreasca pentru o expertiza medicala. Fostul mare portar a fost supus, saptamana trecuta,.

Senatorii incearca, din nou, sa adopte in plen legea bacalaureatului profesional.

Senatorii incearca, din nou, sa adopte in plen legea bacalaureatului profesional. Ministerul Educatiei ameninta ca, in cazul in care parlamentarii nu reusesc sa treaca la timp acest proiect legislativ, Guvernul va legifera prin ordonanta de urgenta, informeaza rtv. net. Citeste si:Basescu: Am convingerea ca se vor depune eforturi pentru ca tranzitia gradinita-scoala sa fie lina Basescu, in PRIMA ZI DE SCOALA: Invatamantul profesional de calitate este CHEIA SUCCESULUI Senatorii au discutat, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )