Libnet.ro
UNICEF

11:15

Liviu Dragnea s-a intalnit cu ministrul francez de Externe: Ce i-a reprosat liderul PSD oficialului de la Paris

B1 B1,
Liviu Dragnea s-a intalnit cu ministrul francez de Externe: Ce i-a reprosat liderul PSD oficialului de la Paris

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut joi o intalnire cu ministrul francez al Afacerilor Externe, Jean-Yves Le Drian, in cadrul careia cei doi au discutat, printre altele, despre parteneriarul. continuă pe B1

Ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, se va intalni cu procurorul sef al DNA

Ministrul francez pentru Europa si Afaceri Externe, Jean-Yves Le Drian, se va intalni astazi, la Bucuresti, cu procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, conform informatiilor furnizate de site-ul oficial al diplomatiei franceze.

Kovesi, intalnire secreta cu ministrul francez de Externe. Sefa DNA a intrat pe USA DIN SPATE

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut intalnire secreta cu ministrul de Externe francez, Jean-Yves Le Drian. Kovesi s-ar fi deplasat la Ambasada Frantei, miercuri seara, pentru a discuta cu Le Drian. Antena 3 .

Dragnea, dupa intalnirea cu ministrul francez de Externe: Trebuie sa construim o relatie speciala intre Romania si Franta, care sa ofere garantia unei colaborari si cooperari corecte si oneste

Romania trebuie sa construiasca o relatie speciala cu Franta, un parteneriat pe sectoare cheie - militar, economic, social si cultural, care sa ofere garantia unei colaborari si cooperari corecte si oneste,.

Ministrul francez al Afacerilor Externe va face o vizita in Romania miercuri si joi

Ministrul francez al Afacerilor Externe, Jean-Yves Le Drian, se va afla in vizita in Romania miercuri si joi, informeaza site-ul oficial al Ambasadei Frantei la Bucuresti. Potrivit anuntului, Le Drian va.

intalnire de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila si Olguta Vasilescu dau raportul dupa vizita la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila are o intalnire, la aceasta ora, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La discutie participa si ministrul Muncii, Lia Olguta.

Liviu Dragnea a petrecut sarbatorile alaturi de iubita sa si de fiul sau. Ce destinatie a ales liderul PSD

Liviu Dragnea a ales sa se refugieze la munte cu ocazia sarbatorilor pascale. insotil de iubita sa, Irina Tanase, si de fiul sau, Valentin Stefan Dragnea, acesta s-a cazat la Castelul Foisor, destinat exclusiv.

Liviu Dragnea s-a refugiat la munte pentru vacanta de Paste. Cum a petrecut alaturi de iubita lui

Liviu Dragnea s-a refugiat la munte pentru vacanta de Paste. Liderul PSD a mers in statiunea Sinaia alaturi de iubita sa, Irina Tanase, dar si de fiul sau, Valentin, si de prietena acestuia. Dragnea nu a.

Eugen Teodorovici, bagat in sedinta de Liviu Dragnea, dupa publicarea datelor despre inflatia uriasa

Ministerul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afost chemat, joi, la raport de catre Liviu Dragnea, dupa publicarea datelor despre inflatia uriasa. Potrivit lui Teodorovici, discutiile nu s-au axat pe.

Pilonul II de pensii a fost transformat in Fondul Personal de imbogatire al lui Liviu Dragnea

Tineretul National Liberal TNL) afirma ca discutia din jurul Pilonului II de pensii nu aduce beneficii decat liderului PSD, Liviu Dragnea, si partidului pe care acesta il conduce.

Viorica Dancila, despre relatia cu Liviu Dragnea: Acest lucru mi l-a cerut

Viorica Dancila a vorbit miercuri seara despre zvonurile potrivit carora numele sau ar fi luat in calcul pentru preluarea partidului si despre relatia sa cu Liviu Dragnea. Eu sunt un om dintr-o bucata.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )